Tak, najczęściej je widać i najczęściej są poszukiwane/wybierane.
I nie - to nie pękający model (a nawet nie pękający rozmiar).
Printable View
Witam , w Lutym na 99% będę już posiadaczem Stelvio 2020 Veloce na felgach
- 3EF -20" Dark V-Spoke Alloy Wheels a podobają mi się bardziej
- 3EH -20" Dark 5-Petal Design Alloy Wheels czy jest na forum jakiś posiadacz 3EH o przeciwnych do moich preferencjach ??;)
Tak zwane staropolskie " Machniom" ????
Załącznik 285674 3eh
Załącznik 285675 3ef
A czy kolega Kołpak ma takie felgi jak 3EF?
[MENTION=94281]Raf24[/MENTION] jesteś pewien, że nie chcesz poczekać do lutego i zobaczyć na żywo? Bo oczywiście kwestia gustu, ale na 3EF wygląda jak konkretny bandzior, a 3EH niestety na żywo wyglądają jak w modelu Bburago, przez ten piano black są niemal plastikowe.
Wszystko mam ;p
Jak coś, to pisz na alfa-autopon@wp.pl
Wersja jest z pakietem czarnym ( kratka wlotu, wydech, napisy... ) jak dla mnie za dużo czarnego , a poza tym wzór w "kółka" to taka kwintesencja Alfy starej czy nowej .Widziałem tu na forum nie OE od kolegi KOLPAK bardzo podobne , też wchodzą w rachubę , byle w srebrne kółeczka ;) ( wewnątrz czarne czy grafit....drugoplanowe )
Cytat Napisał szymam Zobacz post
A czy kolega Kołpak ma takie felgi jak 3EF?
Wszystko mam ;p
Masz czy będziesz miał?
Jeszcze raz w temacie Racingline 18". W końcu wpadły opony (Federal ST-1 225/45r18), wyważone bez problemów (1 koło ciut więcej ciężarków, według wulkanizatora to wina opony nie felgi). Oczywiście nie wytrzymałem do lata :). Odsadzenie tych felg robi super robotę na żywo
Załącznik 285904
Załącznik 285905
Załącznik 285906
Załącznik 285907
Załącznik 285908
Załącznik 285909
Załącznik 285916
Wygląda mega!
Wszyscy się jarają typowymi felgami do Alfy typu telefony i najlepiej w kolorze czarnym, ale oczywiście to kwestia gustu. Wrzucam tu swoje, zakupione u kolegi kolpaka, na których Giulia wygląda całkiem przyzwoicie
[ATTACH=CONFIG]286287
Bardzo ładne kupiłeś, telefony to syf - wg mojego gustu :-).
Dzięki za post (no i zakupy :) ).
Cieszę się, że forumowicze ożywiają ten temat, bo osobiście totalnie nie mam czasu :/
- - - Updated - - -
Wiem, że już się porozumieliśmy, ale może dla innych - TAK działam, a najlepszym obecnie mailem i sposobem na kontakt jest: alfa-autopon@wp.pl
- - - Updated - - -
Aaaa! Dopiero zobaczyłem Twój post :( Wcześniej gdy podsyłałeś samą felgę było dobrze, ale na aucie to już MEGA! Bardzo dobrze wybrałeś :) Dzięki!
Jak oceniacie zakup kutych felg Technico 19" z Q do Giulii Veloce? Ma to sens?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Miałem też podrzucić swoje jak siedzą na aucie w dobrym świetle.
Wrzucam tutaj :)
Załącznik 286300Załącznik 286301Załącznik 286302Załącznik 286303
Forum widzę obraca grafiki jak chce i kiedy chce xD
Witam forumowiczów,
Wiele postów w tym wątku to podziękowania dla kolegi Kołpaka, więc i ja w tym miejscu przyłączę się do tej licznej grupy zadowolonych klientów. Wielkie dzięki za fachowość, wiedzę, cierpliwość i świetną obsługę.
W obecnych czasach nawet sprzedawcy w autoryzowanych salonach nie potrafią głupiego numeru części, albo podstawowych parametrów standardowych felgi podać, a tu wszechstronna wiedza w temacie. Szacun.
Felgi WSP Rosa 20' + opony Michelin Pilot Alpin pojechały kurierem z Częstochowy do salonu w Tarnowie, a stamtąd już na moim nowym Competizione do domu. :)
[ATTACH=CONFIG]289000 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]289001 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]289002 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]289004
Wielkie dzięki! Czasem mi wychodzi :D
Piękny kolorek, dzięki również za fotki :)
Zapraszam na priv (alfa-autopon@wp.pl) po szczegóły :)
Witam
Jako ze zarysowałem sobie tylna felge do Stelvio Q 21" czy ktos zna kod fabyczny lakieru tej felgi?
Z góry dziekuje za pomoc
Zobacz VV617F albo 604/Z ten pierwszy to kolor z felg 19 calowych, ten drugi jest ciemniejszy
dzieki za info
Załącznik 290205Załącznik 290206
Idzie zima, więc i buty do zmiany. Dzięki Kolpak za ogarnięcie tematu.
Przyłączam się do podziękowań dla Kolpaka!
Kolejny zadowolony klient :)
Pewnie, nie spotkałem nikogo niezadowolonego z jego usług - ostatnio był u mnie kolega któremu do Golfa na dobór zimówek ze 2 czy 3 lata temu poleciłem właśnie kontakt z Rafałem - super wzór mu znalazł (auto wygląda super a piszę to jako ktoś kto VAGa ogólnie ma w poważaniu) i kolega jest zadowolony. A jak jeszcze robiłem retrofity to wielu alfisti którzy przyjeżdżali do mnie albo już miało od niego fajne zestawy albo ich wysyłałem do niego i wiem że też byli zadowoleni.
Prywatnie tylko mogę tez o Rafale dobrze mówić - bardzo uczynny/życzliwy człowiek - ponad 5 lat temu jak zaczynałem dopiero STUFF4CAR bardzo mi pomógł bezinteresownie (a co najwyżej kojarzył mnie z forum że jest taki gość - nie znał mnie) udostępniając swoją Giulię Q na kilka godzin na pewne sprawdzeina, pomiary w instalacji elektrycznej i testy prototypów w swoim aucie - nigdy mu tej życzliwości nie zapomnę!