Wniosek z tego taki, że musisz zakupić klubowe :P
Albo szukać sobie firmy, która zrobi Ci na specjalne zamówienie.
Printable View
Ello, dwa pytania:
Czy ramki są jeszcze gdzieś dostępne (alegro?)
Opinie, real foto (na aucie)?
Najlepiej w Julce na przedzie...
Pzdr
Rysiek
Ja mam ramki pół roku i jak na razie wszystko ok.
Również chciałbym nabyć ramki klubowe i tu moje pytanie - kiedy sklep będzie otwarty i będzie można złożyć zamówienie?
Z tego co widzę jakie są problemy to się cieszę, że udało mi się je jeszcze przed zamknięciem sklepu kupić. Swoją drogą to ktoś produkował alternatywę dla klubowych ramek. To były jakieś naklejki na zwykłe ramki. Może w ten sposób uda się wam jakoś wyróżniać na ulicy.
Panowie a czy ktoś dysponuje grafiką która jest na ramkach ? Sam sobie załatwię w jakieś firmie reklamowej tylko potrzebuje grafikę w cdr czy coś :D
czcionkę AR mam jak trza . logo AH mam w cdr jak trza
tam chyba nic więcej nie ma na ramce
( jak robiliśmy sobie kiedyś "włoskie" z nickiem to stykła nam sama czcionka )
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...bka_akcja.html
a teraz do "władzy" :
jaja se robicie z ludzi czy jak ??!!!!!!
tyle czasu i tyle zapytań o głupie ramki i nic , cisza !!!!
Ja już nadzieje straciłem co do ramek.
Będę musiał poczekać może na innym forum puszcza turę.
Adam nie musisz krzyczeć. Jest troche problemów technicznych i się ogarniają.
no dobra - tak se zaszalałem :-)
a to długo jeszcze potrwa ? ktoś coś wie konkretnie ?
Czym jest problem technicznym? Transport towaru? Bo ponoć było wszystko ogarnięte. Ludzie chcą się utoższamiać z forum a nie mogą.
A wystarczy konkretny oddzew władz bądź komunikat.
Wyklepało S3 mini!
spokojnie. PRacujemy nad wznowieniem pracy sklepu.
mamy nadzieje, ze szybko się uporamy
wystarczyłoby przyjąć parę zamówień bez udziału sklepu, przez PW
parę? na paru by sie nie skończyło :)
tym bardziej bym się skłaniał ku takiemu rozwiązaniu
Problemy techniczne trwające półtorej miesiąca? Panowie nie róbcie jaj.
Jestem jak najbardziej za bo też bym potrzebował, walnijta ten temat i niech akcja "oramkowanie" ruszy;)
To jak będzie z ramkami? bo mi ktoś albo zajebał albo zgubiłem i potrzebuje nowej.
Ja też potrzebuje 2 rameczki klubowe :)
Ja tez prosze dwie sztuki:)...!
Tylko nadmienię, że ten temat jest o jakości ramek i ich ocenie, a listą chętnych na ramki.
Majkel rozumiem tylko na stronie sklepu dalej widnieje informacja że sklep zostanie otwarty w połowie sierpnia. Jest p(i)ździernik i nie ma żadnej informacji kiedy można się spodziewać otwarcia. A kolega bocian widząc że nie idzie uruchomienie sklepu sie zaoferował i poleciały prośby ludzi takich jak ja którzy czekają na możliwość kupna ;p
Rozumiem. Proponuję założyć osobny temat, żeby ten się nie rozciągnął.
no ale kaj to sie momy założyć tyn temat ?
no i jak to zrobić żeby jak zwykle kilka plnów poszło na foruma ?
coś mie sie widzi że kole 100 sztuk to by szybko poszło a może i lepi ( no ale nie znam nawet min. zamówienia u forumowego dostawcy )
Z ramkami był pewien problem bo się po prostu skończyły ale nie ma sensu żebyście zamawiali nowe ramki bo nowa partia leży już w głównym magazynie od paru dni tylko są problemy z dostarczeniem ich do mnie jako nowego sklepowego :)
no i to jest konkret :-)
Ja również z chęcia bym nabył takowe ramki w liczbie szt.2 pod blachy do mojej belli:)
Ja również czekam na nowe ramki do mojej nowej Belli ;) coś już wiadomo kiedy ruszy sprzedaż ?
Trochę nie rozumie jednej rzeczy..
Od wakacji podobno przenosicie sklep w nowe miejsce. Ok ramki się skończyły zostały zamówione nowe i wysłane do starego magazynu?!!! Parę dni temu? Olewanie sprawy. Gdyby nie dopominanie się kilkunastu osób o nowe ramki pewnie nadal by informacji nie było
Mi osobiście przeszła już ochota na ramki klubowe..
Także skusiłbym się na 2szt. takowych rameczek :P
bo zrobimy bojkot sklepu i se sami ogarniemy ramki :lol:
albo ktoś coś robi albo udaje - a jak udaje niech to robi ( udaje ) na tyle dobrze żeby inni w to wierzyli ...