kurcze ile się działo :) do zobaczenia wieczorem :D
Printable View
kurcze ile się działo :) do zobaczenia wieczorem :D
ja jush nic nie zrozumie z z tego co piszecie :/ ze cos sie działo, ze na szerokiej, ze jakies potajemne spotkania..... A jak mowiłem zeby zmienić dzień bo środa to mi zawsze cos wypada to dostałem bure i miałem sie zamknąć pffffffff......
Zrobmy coś kreatywnego i nie jedźmy do Mc. Jeśli juz musi być FF to lepiej KFC. Albo podjedźmy do tego kowalskiego co proponowała marcelina albo moja propozyszyn to galeria kazimierz. Tam jest duzo miejsca do siedzenia i duzo jedzenia :)
nie srebrna tylko błękitna :D robiliśmy małą sesję wieczorną, efekty będą widoczne za jakiś czas ;) a oglądaliśmy Twój samochód z zaciekawieniem i zastanawialiśmy się, czy to ktoś z forum - teraz już wiadomo ;) i mogłeś podejść do nas jak nas widziałeś ;) zapraszamy na dziś na spota ;)
aniucha chce jechać na czekolade do galerii kazimierz więc tym razem możemy tam jechać :D
A kiedy się poganiamy między światłamy? ;)
dziś ? :D tyle że wynik to juz znamy :)
żadna Galeria Kazimierz, nie może być tak że warunki spota dyktuje Aniucha :D
yyy...poganiac ja sie moge, mimo moich 105 koni tylko albo az....chyba ze cos ubylo, to ja lubie zabawe:D:D
ja nie ganiam bo mam koła niewyważone i lata mi kierownica na boki :P więc powoli
i ja jestem za galerią kazimierz;p
a do której godziny będziecie na parkingu w krokusie?
To my też się pojawimy, lenny - w dwóch osobach :) (specjalnie na myjni dzisiaj była wizyta)
powiem ci bimski ze podczas dnia to byłem pełen obaw o te wyniki przez temperature a teraz dobrze ze spada to wydajnosc IC bedzie zwiekszona :)
no dzisiejszy spot musi byc dobry :D
"Spot" nadal trwa, pewnie teraz w Galerii Kazimierz, ale poniżej nieformalna lista obecności z Krokusa ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...010/03/255.jpg
no uzbierało się nas trochę :) bardzo wesoły był ten spot :D dzięki wszystkim za przybycie i do następnego ;)
no ja dotarłem , niepowiem było super i wesoło, za co dzieki wszyskim .
Ja się też odmeldowuje, było super :)
uf, ja też już wróciłem.
hehe dobrze byłlo, czekam na więcej fotek ;p
a ta lista obecności nie jest pełna ! było 17, a licząc jeszcze tą czarną 155 to 18 ;p
dokładnie ;) tak mi się wydawało że naliczyłem na parkingu 17 sztuk i teraz już wiem, że nie pomyliłem się;)
dojechalismy. Ciumek
---------- Post dodany o godzinie 00:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:09 ----------
Ligar widziałem kota jak wracałem. Ciekawe czy wiesz jak wygląda? hehe
k*rwa... 2:18 a ja nie moge usnac... pewnie przez ta czekolade - jedziemy gdzies? :P
marku - dzieeeeekuuuujeeeeemyyyy - ale czekolada no moar!
lenny - dzieeeekuuuuujeeeeemyyyyyy za fotoliste ;)
Aniucha prosze o wstawienie filmików z aparatu... widziałem nagranie z moja osobą ...mrutyna wrzuć to jak "gra" 3.2 V6 :] lepsze niz radio i czekam na zdjecia od wszystkich...:] bo duzo osob pstrykało ...:]
zdjęcia i film wrzucę popołudniu :) jak z pracy wrócę (a dziś bujam się autobusami :()
było 17 Alf :) i o jedna właścicielkę więcej :D która sie bujała czerwoną GTA :) za co wieeeeeeelkie dzięki mrutynie :)
no i Ligarowi dziękuję za przejażdżkę SPORTWAGONEM :D i taniec na światłach :D :happy:
państwu Magierom dziękuję za przybycie :D:D niezmiernie mnie ucieszyło i za 2 metry przebyte GTA :D
dzień 6-ty świętowania urodzin uważam za zakończony... ufff :)
kot czy tam "siersciuch pier...." to stworzenie włochate leżące plackiem na asfalcie u którego nie jesteśmy w stanie stwierdzić oznak życia w postaci miauuuułczenia. Największym ryzykiem charakteryzuje sie czarny kot, który przebiegł nam drogę, gdyż, ponieważ w myśl ludowej przyśpiewki „ch.. mu w d.. nawet 13 w piątek” :D
Od siebie dodam tylko:
!! SZOKO RULEZ !!
Dziękuje wszystkim i przepraszam na co dzień jestem normalny i sie tak nie zachowuje ;)
dzieki za spota:) warto bylo sie przejechac do was:) a co do listy to chyba powinno sie mowic o 18... jedna osoba byla przed galeria i pojechala za nim wjechalismy na gore....
Lista niepełna, na pewno dwa auta uciekły zanim zaczęłam robić zdjęcia i brakuje BMW ;)
Ja chciałem w wczoraj zostać ale niestety z przyczyn ważniejszych musiałem uciekać ale za to na raz następny postaram się już być
przepraszam Cię bardzo czym Ty się bujałaś to dobrze widzieli Ci co jechali w stronę Wa-wy, takie rzeczy w samochodzie... Ligar ja muszę technikę podszkolić :D bo Ty i ten cichociemny sportwagon to nigdy nic nie wiadomo... :P
zmienia... oj zmienia :D:D:D
no mrutyna, wrzuc jakieś foty bo ciągle na nie czekam ;p
i jakie 70 metrów?
cofanie 15 metrów plus jazda na 1 biegu 15 metrów, jak dla mnie to łącznie było 30 :P
znowu pomówienia :P
http://picasaweb.google.pl/aniucha05/SpotKrk2403 - filmik obiecany :D
Ja wczoraj przejechałem 185 km GTA z czego 25 metrów na wstecznym.Tak tylko piszę żeby w ksiegach grało jak juz wszyscy liczą heh
Ligar takiej definicji to naprawde jeszcze nie słyszałem -szacun pełny
Marcin dawaj foty kurde...
Aniucha mam ten przegub dla Ciebie hhiiiii
Piter a Ty wiesz co...... wylinka.
---------- Post dodany o godzinie 21:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:57 ----------
Dzieki za zajebisą atmosferę wszystkim. Było zajebiaszczo!!!!!!!
jak będzie wylinka to Ci powiem :D