no fajnie :) jakbyście tam kogoś znaleźli to wiecie napiszcie że są i niech sie ludzie zjawiają ;]
no fajnie :) jakbyście tam kogoś znaleźli to wiecie napiszcie że są i niech sie ludzie zjawiają ;]
Dziś moje autko trafiło do blacharza, w srode mam lakiernika... Do czawrtku moze bedzie gotowe... Ale zobaczymy.
a co rozwaliłeś je :P ???Jeszcze ostatnio było całe :D
W czwartej jak bylem na spocie to już przeciez miałem drzwi nadkole i zderzak do roboty... :P (dzien przed wigilia maluch we mnie uderzył)
Przy okazji zrobione zostaną poprawki całej karoserii.
Jutrzejsze spotkanie oczywiście się odbędzie, co nie ??? Ja całe wczorajsze popołudnie i planuję również dzisjejsze przygotowywać sie do niego. Przez cztery lata przy każdej robótce "przypadkowo" odchudzałem samochód ze zbednych rzeczy, to teraz trzeba spowrotem je poprzykręcać :)
tak spotkanie dalej aktualne czekamy z niecierpliwością :D
Hans muszę Cię zmartwić mam te same lampy z tyłu co Ty :) więc na Koście będą dwie takie udało mi się kupić :)
ale moje i tal lepsze :P wiem bo czytałem na forum ze zakupiłeś ;] wpadasz w czwartek sie pochwalić ?
kurcze mialem plan wpaść jutro i poznać zacne grono to mi wpadła robota na 16:(. Plus jest taki że bedzie wiecej kasy na Alfe:D a co się odwlecze to nie uciecze
no ba mysle ze bedzie trzeba ;)
Zgadnijcie kto wziął sobie urlop, żeby pojawić się na spocie :D
Ja xD
A ja jestem na L4 :D Więc też będę !
Sesja -_-
A tam sesja, pouczymy się na spocie :D Ja może będę ;) Jak dam radę :) A rano zawitam do AutoItal :P P4 - jak masz urlop to może mini spot pod AutoItal? :D
To ja ogarniamy coś większego?
Rzucie jakimś pomysłem :P
Co masz na myśli mówiąc "coś większego" ?
Bo tez powinienem się zjawić.
Zaskoczcie mnie :P
Sanki :D
Hans nie wypowiadaj tego słowa :P
Sanki będą :P ale ty Hans już na nich nie będziesz jeździć!
bleeee to jo sie tak nie bawia :P
Te ninja co tak z wyskakujesz nie wiadomo skąd :P, na knajpie byś się przywitał :D
a jo wom nakopia do życi gupki jedne
ooo bojowy bocian sie nam zrobił xD
Chyba ja wom nakopia.
Okazało się, że miałem gwoździa w oponie. Teraz już mam wyciągniętego, więc i auto jest lżejsze. Robak pewnie już czuje respekt…:D
Hans, ileś ty postów nabił w 2 miesiące! Bocian powinien czuć się zagrożony;)
A tak na serio to chyba przyjadę dzisiaj do was, ale mogę się spóźnić z pół godz.
A co do sanek, to już dawno nie widziałem tak popyrtanych ludzi jak wy. Haha:o
hahaha dobre Quattro dobre :P a co do porytych ludzie to sie zgodza :D fajnie moze jakas pokazowa przejażdżka Ducati ?? :D
auto dopiero w niedziele mam do odbioru =/
Jak coś to przejazdem Panda podjade =P
Wy to Wszyscy chyba macie wolne dopołudnia, albo nie macie co w pracy robić :D Wkażdym bądź razie i Ja będę, i również piszę się na niespodzianke, jaka kolwiek ona będzie :)
Do zobaczenia.
no to czekamy na Ekipe bugaj wpadaj nawet Pandziochom :D
Jest tam ktoś jeszcze ? ..bo mi się nudzi i robię spokojny objazd po Katach..
Podziękowania za spota;)troche nas bylo:PDzięki Coxu za Fun GTA:cool:
Te Hansy i reszta bandy jeszcze zabytki zwiedza pieron jeden wie kaj :D
Katowice już w domu :)
i buty są całe :D
Załącznik 44100
Również podziekowania za mojego pierwszego spota :) Coxu przypomne sie jeszcze w środę w sprawie kompa i kabelka, na nastepny czwartek. I jeszcze jedno prosze o przypomnienie w jakiej to hurtowni w Zabrzu można zajkupić wkłady do lamp przednich, bo pamięć mam dobra, ale krótką.