i jak? wyszły już pierwsze paczki ??
Printable View
i jak? wyszły już pierwsze paczki ??
mam pytanie czym to jest wysyłane, 20 wyjeżdżam na święta i zastanawaim się czy nie będę miał problemu z odbiorem przesyłki jak pójdzie do mnie w pn lub wt przed swiętami
Możesz się podpytać jak idzie wysyłka polarów ? Zamek w moim starym polarze odmówił posłuszeństwa :)
Teraz żałuje że zapisałem się na listę jako ostatni :(:(
Zamówiono polar i zapłacono :)
Do mnie polar już dotarł. Jest Super... :dance3:
O widzisz! A który byłeś mniej więcej na liście? :D
Może na mnie też awizo już czeka, byłoby pięknie! :P
są jeszcze te polary ?
czy wiadomo kiedy nastąpią wysyłki z 2 tury polarków? :)
Kojarzy mi się, że była mowa coś o połowie miesiąca.. ale to wszystko takie gdybanie było.
A tak naprawdę to chciałem napisać, że jest coś do poprawy..
W poprzednich edycjach były.. nie znam fachowej nazwy.. "wieszaki", że można polara na przysłowiowym gwoździu powiesić..
Nie wiem czy to taka polityka, czy drobna "niedoróbka" w każdym razie u mnie brak tego cudu, a by się przydał - często traktuje polar jak "kurtkę" ;)
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Polary poszły wczoraj na produkcję, zwrócę uwagę na temat wieszaka, może dorobią w tej drugiej turze bo jeszcze teoretycznie nie jest za późno :)
Niech żałują Ci co się nie załapali - bo polarki I klasa !
Jest szansa, że polarek przybędzie w nadchodzącym tygodniu? :)
To super :D
Ja już swój mam :) własnie przyszedł :) spodziewałem się, że będzie trochę grubszy nba wzór poprzednich zamówień, ale też jest porządku. Żadnych zastrzeżeń nie mam :)
ps. chyba jestem pierwszy :D
Dostałem polary, dzięki!
Okazuje się jednak że rozmiar M jest na moją dziewczynę za duży, także gdyby ktoś chciał się zamienić za rozmiar S lub odsprzedaż to jestem zainteresowany.
Flat, a ja mam jeszcze pytanko. Będzie 3 tura zapisów (jeżeli nie teraz to czy później) albo zostały jakieś nadprogramowe sztuki, jak to było w przeszłości? Bo Narzeczona nie chciała brać w ciemno, a jak zobaczyła jak wygląda na żywo to też by chciała :)
Ach te baby :D
Dobre pytanie. Ja zapomniałem o 2 turze i nie zamówiłem, a jak znajomy zobaczył mój polar to chciał go ze mnie zerwać :-)
Wysłane z mojego HTC One S
Dziękuje, właśnie otrzymałem swój egzemplarz i jestem bardzo mile zaskoczony :) Troszkę to trwało ale nie ma co narzekać. Polar jest zgrabny, rozmiar ok i świetnie leży z czym mam zawsze problem gdy próbuje coś kupić w tradycyjnym sklepie. A to mój pierwszy zakup ze stronki. Teraz się zastanawiam czy jak będzie kolejna tura to czy nie zamówić sobie drugiego egzemplarza w kolorze czernym? :)
To nic, poczekam do kolejnego sezonu :) Chociaż patrząc tak na nasza aurę i lata wcześniejsze to można przypuszczać że zima się w tym roku przeciągnie, więc śmiało można by zorganizować jeszcze jedną akcję :)
Ps. Nie odpisałeś mi na ostatnią wiadomość na priv w temacie zamówień ze sklepu klubowego. Jak będziesz miał chwilkę to napisz.
pozdrawiam
A i w letnie wieczory świetnie się sprawdza ;)
Oops :P taki trochę strzał w kolano..
Ale taka myśl mnie naszła bo widzę, że jest zainteresowanie.. - podkreślam, że to tylko taka moja myśl i nie mam pojęcia ile było zachodu z odzieżą wiosenną - ale może warto by było zrobić coś w ten deseń z polarami?
Tj jak się zbierze odpowiednia ilość chętnych to do realizacji?
ja z góry daję swoją 200% pewność na zamówienie jednej sztuki damskiej :)
Od rana odkąd tylko rozpakowałem paczkę, nie zdejmuję go :) polarek jest "zajebisty" :) Dawno nie byłem tak zadowolony z zakupu.
Dobra pomyśle w koło marca o kolejnej edycji bo w sumie nie jest to jakieś mega czasochłonne dla mnie :P
rossoneri nie dostałem od Ciebie żadnej wiadomości na PW. napisz jeszcze raz :)