Wczoraj tj. czwartek ok godz. 14.30 ktoś machał mi w alfie 156 sedan w Wodzisławiu. Jechałem białą.
Printable View
Wczoraj tj. czwartek ok godz. 14.30 ktoś machał mi w alfie 156 sedan w Wodzisławiu. Jechałem białą.
Witam
jest tu ktoś z Częstochowy?
Tak czytam i czytam i nic chyba że przeoczyłem kogoś z Częstochowy.
Tak czy siak pozdrawiam.
Jest częstochowa , koło 10 osób napewno , zajrzyj też tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/grou...i_okolice.html
Albo tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/vbgo...hp?do=showmain :)
a mnie tu nie ma na tej mapce, jak można się dodać?
w tym wątku znajdziesz wszystko: http://www.forum.alfaholicy.org/spra...tkownikow.html
pozdrowienia dla ciemnej 166 widzianej pod mcdonaldem w krk na matecznym. I dla 146 widzianej za wadowicami w strone suchej beskidzkiej. Stalem na poboczu bo zakladalem antene, kolega patrzyl ale nie mrugnal. Wogole to dawno nikt nie odmachal/odmrugal ...:(
Pozdrowienia dla szarej 156 widzianej w sobote w swierklancu
pozdro dla varellsa, twoja bella spotkana przed chwila pod tesco na żorskiej:)
pozdrowienia dla dwóch 156-ek:
jasno-błękitna <prawie biała> na rej. SK..... widziana ok 18.30 w katowicach przy zjeździe na rondko w stronę castoramy
srebrna na rej. SG.... z fajnym wydechem widziana na Roździeńskiego, jechała w stronę Mysłowic
i czerwoną 145-kę na rej. SM... stojącą u mnie na parkingu :) nie wiem czyja ale cecha charakterystyczna - stoi na dojazdówce
a ja pozdrawiam wlasciciela srebrnej 156 ktora stoi pod kauflandem obok Aspelu na krowodrzej gorce w krk :)
a kurna jak jo jada na gruba ok 5:00
( DG - Kce ) i potem nazot do doma po 14 to za ch... nikt nie macho
pieruny jedne
bocian ja latam z chorzowa do DG ok 6 to tesh nikt ani jednej alfy zacznij latac na grube na 6 ;) to bedziemy sobie machac :D
pozdrawiam kierownika czarno-bordowej (?) 155 widzianej niedawno w Nowej Hucie. Na szybie mial kartke informującą o sprzedazy tego pieknego auta :(
a ja pozdrawiam błękitną 147-kę na rj. ST... widziana w M-cach koło reala
i czerwoną 146-kę na rej KAC (czarne blachy) stała na ul.Górniczej w Katowicach
Pozdrawiam kierowcę ciemnozielonej(?) 146 na klubowych ramkach widzianej na trzech garbach w Katowicach wczoraj koło 16..ja co prawda Audi A6 byłam, ale kolega stał za mną w korku :) Czy przypadkiem nie spotkalismy sie juz pod Kłosem w Piotrowicach?
Pozdrawiam, ciemną 156 ( rej. KOS) na ulicy Szarotki (Osiedle Beskidzie), oraz drugą 156 SW (rej. SBI) czarna na Doliny Miętusiej ( Osiedle Karpackie), oby dwie Alfy na klubowych ramkach...
mocie mientusy ?
jutro rano byda jechoł ok 8 z DG na K-ce ( do A4 ) a potym ok 9 nazot
zamachajta mi w kuńcu :-(
Aniucha Mientucha chyba się tam wybierze w poszukiwaniu Alfistów :D
Bocian miętusy pewnie ma Adam$ - zawsze jeden na stanie + 20 dodatkowych :D
popieram apel Bociana - zamachajcie mu! chyba nie chcecie by się obraził :D
a ja pozdrawiam bordową 159-kę na rej. SJ..... :) widziana wczoraj w Mysłowicach
ja machm i migam do praktycznie wszystkich alf to patrza kiereowcy tych samochodow jakby im ktos tesciowa tramwajem przejechal . troche niekumaci;/ jeden mi zawsze odmacha stary dziadzio alfa 33
Pozdrowienia serdeczne dziś ślę z krakowa dla 3 pięknych alf od srebrnej 156 sw:
Czarna i oszałamiająca 155 na szprychowych felgach, pozbawiona oznaczeń widziana dziś na matecznym - dziękuję za wpuszczenie do ruchu :) blaszka kr...5s
Czarna 166 na blaszcze kwi także na matecznym :)
i biała 156 kr na ul. Brożka :)
Wszystkie widziane dziś w okolicach 10.10-10.40
Pozdrawiam :)
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej brery z którą dzisiaj pędziłem A4 z Krakowa do Katowic jakieś 2 godz temu. Fajnie musiała wyglądać jazda dwóch belli ze średnią 160 :)
Paweł24 pozdro ;) (mijanka na Wróblewskiego).
Konkretna ta Twoja bella!
pozdrowienia dla kierownika ciemnej 146 na blachach KN z ramkami klubowymi widzianego obok przystanku Dworzec Główny w krk. Ja stałem i czekałem na tramwaj wiec raczej machał nie bede bo pomyśli sobie taki ze jakis nienormalny jestem :D ale przygladalem sie na ramki a potem kierownik sie na mnie popatrzyl wiec moze skojarzy :D
pozdro dla kierownika zielonej Gtv SK ... którego za którym sie lansowałem 156sw po ligocie byly awaryjki ale bez reakcji oraz pania z MITO która wiedziałą co i jak :)
a ja a właśnie tak AR 156 srebna tablice GD bardzo miłe przywitanie Proszowice.a natomiast AR147 jakieś ciemne (no ciemno było)krakow ,okołogodz 18tej, rybitwy ,tablice klubowe , ja przed nim w korku przez dobre 20 min mrugam , macham , o on nic . miałem mu ochote zerwac te nakładki tablic.
pozdro dla srebnej 156 na xenie KOS blaszki dzis rano na rondzie w chorzowie
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 156 selespeed, który w weekend przez trzy dni parkował koło nas na Bohaterów Września. Pięknie razem wyglądały :)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/11/74.jpg
Czyja to srebrna strzała stała dziś po południu w Dzierżoniowie pod Bricomarche'm ? Fajna, pozdro ;)
pozdrowienia dla turkusowej GTV na rej. SM widziana na A4 w stronę katowic
dla czarnej 156-ki na rej KCH - parking pod Media Markt w Katowicach
oraz białej Mi.To na rej. SBE również parking pod MM
Pozdrawiam pana z czarnej 159 widzianego wczoraj na trasie Nowy Sącz-Krynica Zdrój.
A my z 77alfisti wczoraj jadac do Krakowa widizelismy pelno alf :D ale chyba zadna nie klubowa :(
No to może ja dzisiaj - w pierwszej kolejności kierowcę srebrnej 164 o 9.00 w Częstochowie na Wodzickiego :D - fr33 czytasz to czasami ?
No a później 145 ciemno zielony metallic chyba 1.3 ? W Bielsku-Białej ok. 16 na ul.Cieszyńskiej :) Kierowca stał w korku w kierunku centrum .
Ja pozdrawiam pana w czerwonej 156 z jelcza-laskowice temat z ubiegłego tygodnia!! ale wreszcie ktoś ruszył ręką :-)