wszystkie??
Bo się chciałem zapytać, że jak nie wysłaliście to bym adres do wysyłki na firmowy zmienił ;P
no ale... to będą czekały w domu ;) Oby doszły w poniedziałek, bo już Wunderbaum słabo pachnie...
Printable View
a ja dziś dostałem zapaszki :) jeśli ktoś dziś nie dostał to na pewno w poniedziałek będą.
Szczęściarz.Ja zaraz wsiadam w bryke i dymam 1700 km-bez zawieszki:(
No to czekam na te zapachy bo nicością pachnie w Ali :D
Dziś zapachy doszły :) już założone. Dzięki flatbeet
Do mnie również dzisiaj zawitały, wielkie dzięki dla wszystkich osób odpowiedzialnych za wysyłkę i zamówienie :)
U mnie w skrzynce również się pojawiły zapaszki i wyzytóweczki ! dzieki bardzo ! :)
awizo odebrałem... zawieszki :) Były już w piątek o 10...
Gdybym wiedział, że idą z Chrobrego to bym podjechał po nie :P
Już "New Car" wisi na lusterku ;)
DZIĘKI! i Szacun dla organizatorów!
Po pierwsze primo - nie z Chrobrego, lecz z Batorego. :P
Po drugie primo, z Batorego właściwie też nie, tylko z poczty na Podolanach - na Batorego jest zarejestrowana firma, ale mieszkam i pracuję gdzie indziej. :)
"Następną razą" zapraszam po odbiór osobisty. :D
Są zapaszki, wizytówki. Dzięki bardzo.
Do mnie też dziś raniutko dotarły, a ile wizytówek alfaholików przy okazji :D super i dzięki
Mam i ja Dzięki
Dotarły. Wielkie dzieki. Juz jedna powiesiłam w seicento córek-ale to chyba nie profanacja :)
pierwsze wrażenia takie - bardzo pachną :) wisi już jedna od 5 rano :P dotarły wczoraj
Mi nadal nie wisi...ale czekam cierpliwie:eek:
Piotrze, sprawdź w swoim urzędzie pocztowym, czy przesyłka tam na Ciebie nie czeka.
Czasem listonosz nie zostawia awizo...
Witam. Dostałem również i ja.Wiszą już w dwóch alfach i bravo. I pachną na prawdę bardzo mocno i przyjemnie. Na prawdę jestem zadowolony. Polecam!
To kiedy bedzie 3 tura tak co bym mógł sobie z 10 lemonków zamówic:)
wszystko ok. dziękuję
dzisiaj odebrałem dopiero z poczty
lemon daje po aucie że muszę aż wietrzyć
U mnie był już chyba w poniedziałek (5.09.). Wisi już tydzień i nadal pachnie:D Podziękował :)
Kurcze szkoda, że nie wiadomo kiedy będzie następna tura. Następnym razem zamówię ich chyba z 50 :D Wszystkim znajomym się podobają. A wizytówki wkładam za wycieraczki każdej Alfy, którą zobaczę na parkingu (szkoda, że mi się już skończyły). Dzięki i pozdro.
Będzie kolejna Tura ?
no przydałaby się po troszkę już tych zapachów nie czuć...:) a fajnie pachniały...:)!!!!
następna tura na pewno będzie ale kiedy to nie wiem. już ostatnio było bardzo ciężko zebrać te 500szt. więc trzeba trochę odczekać aż Wam wywietrzeją te zawieszki:P i na przyszłość polecam zamawiać więcej sztuk to wtedy nie będzie problemu. myślę że w listopadzie ruszymy z kolejną turą :)
@flat koniecznie zmień producenta, albo niech użyją jakiś lepszych pachnideł! Mi obecne zawieszki pachną około 10 dni. Dlatego w aucie mam jeszcze inny zapach, a te są że tak powiem dla szpanu :P Nowy wieszam od święta tzw po konkretnym sprzątaniu auta.
Z pierwszej tury z 10iu zawieszek zostało mi 5, w tym jedna którą dostałem od kolegi eilat1 w paczce przy wysyłce interfejsu ( nie wiedział że również je posiadam :) )
Jak rozwiążesz sprawę trwałości zapachu i cena za sztukę nie przekroczy 5zł to przy następnej zbiórce od razu wpisuj mnie pierwszego na listę z 30ma sztukami, a rodzaj zapachu się ustali. Mówię poważnie, zrobię sobie zapas na rok :D
Pozdrawiam Rychu
Kolejne zamówienie będzie od nowego producenta bo już pod koniec II edycji dostałem taką propozycję ale już nie chciałem nic kombinować w trakcie bo nowy producent jest trochę droższy więc musiałbym korygować wpłaty, które już miałem na koncie a było ich bardzo dużo w tym już momencie. mam nadzieję że ten nowy okaże się lepszy w kwestii trwałości zapachu :)
To kiedy zapisy? :D
To jak bedzie już cos wiecej wiadomo to sie znów pisze:)
mówili że w listopadzie rusza kolejna tura...ale przydał by się konkretny termin...:D
ja też chcę bo się ostatnio nie załapałam :/
czemu taka cisza...??? :) zapachu już nie ma a alfa się go domaga :D
no bo to że jest chętnych 5-6 osób to nie znaczy że zbierzemy od razu 500szt wymaganych:P niech jeszcze trochę wzrośnie zainteresowanie i będzie kolejna edycja i na przyszłość radzę zamawiać więcej sztuk bo sami widzicie jak rzadko są zapisy na zawieszki a to dlatego że ciężko uzbierać te 500szt:) a ja póki co odpoczywam po Pendrive'ach :P
nie no rację to ty masz...ale z drugiej strony ile można czekać...:(
jak się nie podoba tam sam ogarnij sprawę.
Flat możesz mnie dopisać do listy na kolejną turę
spoko ruszymy jeszcze na pewno w tym roku, myśle że wstępnie mogę powiedzieć że z początkiem listopada i mam nadzieję ze pójdzie do całkiem szybko i sprawnie bo liczę na to że sporo ich się już wywąchało i kolejne zamówienia będą po 5/10/15 i więcej sztuk a nie 1/2, mając na uwadze że tak rzadko robimy zapisy:P