Czy jest jakaś szansa na (dywaniki) gumowe?
Printable View
Czy jest jakaś szansa na (dywaniki) gumowe?
Ja też chętnie zakupię gumowe
To możesz się zapytać o gumowe dywaniki do 155! Jakby były to się piszę na 95% (5% zostawiam alfie na poważną awarię kończącą jej żywot) :D
Ja rowniez chetnie kupie gumowe ;)
bardzo fajne ale brak do modelu gt
super czy są do alfy gt
Znaczy aktualnie nie prowadzimy zapisów ale w ofercie mamy dywaniki do GT, planujemy ruszyć z zapisami w sierpniu
Nie mogę się doczekać. Przymierzam się do kupna dywaników gumowych i teraz nie wiem czy czekać jeszcze na jakąś akcję alfaholików czy dokonać zakupu. Macie jakieś informacje czy będzie takowa akcja ze sprzedażą dywaników gumowych w najbliższym czasie??
Coś już wiadomo kiedy następne zapisy ?:)
Witam.
Poszukuję fajnych welurowych dywaników do 156 z logo Alfy najlepiej w wersji premium. Oprócz welurowych pisał bym się też na jakieś fajowe gumowane najlepiej także z logo. Proszę o jakąś odpowiedż w najbliższych dniach- może być na priwa.
Jeżeli będą dywaniki welurowe takie jak kiedyś to ja też będę chętny bo już od dawna czekam na ofertę na forum:)
Kiedy ruszają zapisy na dywaniki i zawieszki? Będą gumowe?
mozna zamowic z przesylka pobraniowa??Jezeli tak to ile taka przesylka kosztuje i w jaki sposob zamawiamy??
Nie wysyłamy za pobraniem, przez ponad 2 lata rozesłaliśmy już prawie 300 kompletów i z przesyłką nigdy nie było problemu
Co do dywaników gumowych to niestety nie ma takiej możliwości, pytałem producenta i zrobienie formy z indywidualnym wzorem /w tym wypadku naszym klubowym/ pod konkretny model samochodu to są potężne pieniądze. Także niestety dywaniki gumowe musicie sobie szukać na własną rękę :/
ja sie nie boje o przesylke tylko nie mam konta internetowego i nie chce mi sie biegac po pocztach zeby zrobic wplate.Tylko o to mi chodzilo
dywaniki zamowilem, pieniadze przelalem, ale nie pojawilem sie na liscie :> ?
Można zamawiać już dywaniki. Szukam do Ar 159.
to pytanie czy stwierdzenie ? :P zapisy są już otwarte - http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
Dywaniki zamówione, jak tylko dotrą to postaram się zrobić jakieś zdjęcia i coś o nich napiszę, aby ktoś kto się waha mógł zdecydować :)
Witam
Jedno szybkie pytanko do kolegi flatbeet.
Po wypełnieniu formularza zamówieniowego na dywaniki ukazało się okno z danymi do przelewu i tam stoi że konto jest z mBanku, a tymczasem przy realizacji przelewu z mojego banku pojawia mi się że podany numer konta obsługuje Bre bank, czy tak być powinno?
Proszę o odpowiedź żebym mógł bez obaw zrealizować przelew.
mBank jest częścią BRE Banku, wszystko jest jak najbardziej ok, można to sprawdzić w internecie i śmiało robić przelew :)
- - - Updated - - -
UWAGA
Prze weekend lista nie będzie aktualizowana bo robię to ręcznie i nie będzie mnie pod kompem do niedzielnego wieczora.
Ale zapisy możecie śmiało robić cały czas :)
Można zamówić bez nadruku ?
Właśnie zamówiłem PREMIUM . Kasa już wpłacona wiec zostało mi tylko czekać.
UWAGA
Jeszcze tylko parę dni do końca zapisów, ostateczną listę zamykamy w najbliższy poniedziałek 27.08 więc dla wszystkich zainteresowanych to ostatnia chwila by złożyć zamówienie!
Na wpłaty czekamy do wtorku 28.08
jedno pytanie czy można nie montować kołków mocująchych chciał bym je zamontować w miejscu gdzie mam w oryginalnych dywanikach, pytam bo była kiedyś dyskusja ze nie pasują z miejscami ze starymi śrubami mocującymi.
ale stopery które są montowane w dywanikach nie pasują do tych mocowań które są seryjnie w podłodze więc co z tego że sobie kolega stopery zamontuje w dywaniku tam gdzie ma wkręty w podłodze jak i tak te seryjne do naszych stoperów nie będą pasowały? do naszych stoperów pasują tylko te wkręty podłogowe które są z dywanikami w komplecie
Zamówiłem dywaniki 20 sierpnia a tu nic a mamy 27. To zawsze tak długo trwa?? Jaka to przesyłka zwykła , Priorytet czy Kurier??
Zachęcam do uważnej lektury tematu z zapisami, tam wszystko jest opisane - http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
Zapisy zostały już zamknięte natomiast realizację zlecę dopiero jutro lub w piątek ponieważ z paroma osobami muszę wyjaśnić drobne rzeczy, głównie niepełne adresy do wysyłki i czekam na uzupełnienie. Myślę że realnie pod koniec przyszłego tygodnia pierwsze dywaniki będą już u adresatów
moze mi ktoś wytłumaczyć co oznacza "K" w uwagach obok mojego zielonego nicku na liscie zamówień??