Tak juz ustalone, że zjeżdzamy się o 18 na podpromiu:)
Printable View
Piątek o 18 na podpromiu - może i ja zajrzę.. ;)
o 18 to ja jeszcze jestem w pracy:(
Panowie dostałem takie oto info na maila z toru kartingowego w Kolbuszowej. Proszę o zapoznanie się z listą i może ktoś by reflektował uczestnictwo? Sam pewnie nie pojadę, ale jakby kliku chętnych było to czemu nie:P
" Sobota 27 kwietnia 2013 godzina:
9.00 Puchar dzieci i młodzieży do 17 roku życia (min wzrost 140cm),
14.00 Puchar dorosłych.
Wpisowe
Zapisz się już teraz, im wcześniej tym taniej dla osób, które zarejestrują oraz wpłacą pieniądze:
50zł do 15-04-2013,
55zł do 22-04-2013,
60zł do 26-04-2013,
65zł opłata w dniu zawodów (w kasie).
Wpłaty można dokonywać bezpośrednio na torze kartingowym w kasie lub na konto.
Rachunek:
35-1020-4391-0000-6302-0056-7693
MTUNING Mateusz Wrzesień,
ul. Leśna 1, 35-083 Rzeszów
Plan zawodów:
-losowanie gokartów,
-ważenie zawodników,
-odpowiednie dociążenie gokartów,
-kwalifikacje 2x8min,
-półfinały 10min,
-finał 12min,
-rozdanie nagród.
Można by trochę powalczyć ale lepiej w gronie klubowym zrobić sobie zawody.
Trochę alf chyba będzie dzisiaj... ja również zgłaszam swoją obecność.
No to zapowiada się ciekawy spot jak przyjadą wszyscy którzy się zadeklarowali. To mi się podoba.
ja mozliwe ze bede w Rzesz w niedziele.Dzis pracuje do 20.Zaluje bo 9tke Sportinga bym obczail z bliska i w GTA bym sie przejechal jak oferowal Niski.Kto wie kiedy bedzie jeszcze taka okazja
No ja na razie nie wiem, alfa póki co stoi u mechanika...
co sie stalo ma??
Zacisk z tylu spieprzony, moze uda się go naprawić dzis, dodatkowo termostat który założyłem okazał się wadliwy i nieszczelny i płyn mi powoli ucieka.
Jadzie ktoś przez sokołów małopolski może ??
ja jeszcze myślę czy jechać ale jakbym jechał to przez sokołów właśnie
Dzięki wszystkim za dzisiejsze spotkanie :) powiem szczerze, że jestem zaskoczony frekwencją, pozytywnie oczywiście :)
Czekamy z niecierpliwością na lepszą przyczepność i konfrontacje GTA :)
Foty będą wieczorem.
dwie- po jednej dla kazdego/ kompresor piekna sprawa!!!
Cysterna musi byc:) i dobra pogoda, nie to to dziś :/ wielkie dzięki za spotkanie.... oby więcej takich.... na rundce honorowej pogubiliśmy się:) kolo wielkiej Słowik dal po garach i uciekł;/ na kolegów nie poczekał, nie ładnie:)
Ja tam sądzę że Sporting i Niski mają zamiast bagażników zbiornik na paliwo :P
Dzięki panowie za spocik, było miło ;)
zawsze jak mnie nie ma najlesze spoty sie odbywaja:(
Zobacz co Cię ominęło :)
https://www.dropbox.com/sh/43drpanp54hozh5/pCncRHb-1W
za kare Was ulało:D
Deszcz się przestraszył i przestało lać jak się zjechaliśmy :P
Grubo było w końcu i ja musze się zjawić:)
Słowik zaluje naprawde ale uwierz mi z pracy wrocilem o 20:45
Masz duży parkimg pod firmą? Jeżeli tak to następny spot zmontujemy u ciebie. Wezmę grilla...co prawda logo AR się wypaliło ale grill działa:) A jak sam widzisz, odpowiednia motywacja i da się wszystko zrobić. Spocik bardzo miły. WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJĘ. A tak nawiasem mowiąc, może taki lokalny spot zmienimy z jednorazowego i przywrócimy tradycję takich spotkań? Z takich spocików same plusy...ktoś wie gdzie kupić tanie części, ktoś inny z kompem przyjedzie i wszystko się kręci:) A tak ogólnie może się spotkamy przed długim weekendem, jeżeli pogoda pozwoli na dłuższe spotkanie powiązane ze spożywaniem trunków wysoko procentowych. Miejsce mamy. Azalia w Woli Żarczyckiej ( chyba dobrze napisałem tym razem), fakt miejsc noclegowych mało ale ... Więc jeżeli pozwolicie w najbliższym czasie zaproponuję termin, oraz warunki i może się uda coś wymyślić.
U mnie bardzo skromnie, 4 fotki i filmik: https://www.dropbox.com/sh/mgldzr8yhfirsxa/oOjkZaS1tm#/
Spocik wyszedł super, zazdroszczę...
w poniedziałek dorzucę mini filmik z telefonu co krecilem .
Nieźle, myślałem że pogoda zniechęci a tu proszę ile aut. Trzeba było jechać...
swoja droga beemek przejezdzalo tez wiele, byli zaskoczeni tym, ze istnieje inna marka z "kółkiem" w znaku:P
Pewnie każdy myślał że nam się Alfy popsuly ;)