akurat stalismy na zatoczce bo nie moglismy dlugopisa znalezc zeby spisac oswiadczenie ;)
Printable View
akurat stalismy na zatoczce bo nie moglismy dlugopisa znalezc zeby spisac oswiadczenie ;)
To nie ja warszawską nie jechałem. Rataje prosto przez Królową Jadwige, pózniej centrum i na Serbską (czy teraz alei niepodległości teraz )do Black Red White koło Tesco, zaś na Pogodną przez Przybyszewskiego, i pwrót do domu przez Hetmańską.
spotkanie na malcie w niedziele godzina 18 ;)
Witam !!niewiem czy jutro dotre na spot bo dziś oddałem belle do mechanika (rozrząd olej filtry itp) i faktycznie jedyna szansa na to żebym dotarł to taka że mnie kolega krzysztof73 zawinie po drodze albo czarek sie zlituje i po mnie podjedzie !!!!!!pozdro
ja jednak jadę dziś o 21 do CSW i nie dojadę pewnie do 18 w niedzielę.. ;/;/
a ja pozdrawiam z DZL :D
miłego spocika ;)
Dzieki wielkie za spota, mam nadzieje ze nowi alfaholicy sie zaaklimatyzuja, i zostana stalymi goscmi na zlotach.
Miło mi było gościć 1-szy raz na spocie, jeśli tylko będzie taka możliwość to będę zaglądał.
Dzięki za spotkanie było miło, postaram się wpadać co tydzień.
Może wpadnę w tą niedzielą na spota :-)
Hm, musze Was w końcu odwiedzić. Jak Bella zdaży wyjść ze szpitala, to pewnie wpadne chociaż na chwile... :)
serdecznie zapraszamy ;)
Witam
mam pytanko czy w tym tygodniu spotykacie się w niedziele i o której godzinie ?
ja bym sie chetnie tez pokazal.. poza tym chcialem wkoncu jakies foty porobic a to bylaby swietna okazja :P
to spocik niedziela godzina 18
ja dziś SPOTuje w CSW... nie zdążę dojechać na 18 niestety... miłego wieczoru ;)
Ja jestem !!!! o ile alkomat do tego czasu pokaże 0,00 !!!!! bo wczoraj było gruboooooo!!!!!
ja dziś może wpadne tylko na chwilke przybić piątkę.
dzieki za spota foty wkleje jutro
jak w tym tygodniu ?
To może sie pojawie z lodówą :D
spotkanie w niedziele godzina 18 ;)
oo ja sie pewnie zamelduje troche później ;)
wiesz gdzie szukac jak nibedzie nas na parkingu ;)
Tylko pytanie czy sie zmieszcze z lodówą na dachu ;) bo jak nie to będzie mały problem :)
Ile tam limit wysokości jest :D ?
limit jest chyba 2m tak jak na wszystkich parkingach ale nie jestem tego pewien
jak kumpel tam Traffic`kiem wjechał to i ty z boxem wjedziesz...
Postaram się jutro też w końcu pojawić :)
no chlopacy zbieramy sie zbieram bo stara gwardia z Alfa Clubu chca nas odwiedzic i zrobic "maly rozgardiasz"
miron trzeba ich uswiadomić że gardis to pracuje w tvn a do nas to mogą przyjechać i poprosić o wjazd :-)
Ja Jestem na 100%
kilka osob potwierdzilo przyjazd telefonicznie ;)
czyżby zanosiło się na niezłą frekwencje, oby tylko miejsca było dla wszystkich.
wazne zeby bylo fajnie ;) jak zawsze :cheers:
jednak sie wyrobie bede przed 18
mam nadzieję, że wytrzeźwieje do 18 :P to przyjadę ;)
Na razie jeszcze czacha dymi..
paula porobi dzis troche fotek ;)
To ja idę do wozu i startuję na spota... Do zobaczyska!