Myślę że każdy sobie postawi tego loda :D Albo ciastko :)
Printable View
Myślę że każdy sobie postawi tego loda :D Albo ciastko :)
I jak z tymi lodami jedze ktosik bo ja z familja sie wybieram?
Z Bochni jadą na pewno dwa samochody a kolejne dwa lub trzy są pod znakiem zapytania i z tego co wiem to ktoś jeszcze ma być na miejscu.
To jak pogoda dopisze to będę między 14 a 15 :)
Jak się jutro wyrobię ze wszystkim to też podskoczę.
lody sprawdziłem w czwartek jak dla mnie pyszne i obsługa bardzo miła
ale dzisiaj nie dołącze bo jeszcze %%% mam
a wiec smacznego lizania, siorpania jak kto lubi
Wrzucam 1 zdjęcie z dzisiaj, ale inne osoby też zrobiły jakieś lepsze zdjęcia.
Musimy się zebrać na grilla na zamku w więcej osób i będziemy mieli gości z Bochni. :)
Ajdacho zaluj :P Lody pyszne polecam obsługa mila i dzisiejsze spotkanie oraz wycieczka na rabsztyn również udana z miłym towarzystwie. Organizatorzy dzisiejszego spotkania proponuje aby dodali nowy temat o cyklicznych spotkaniach w lodziarni vivien mam nadzieje ze nazwy nie pomyliłem.
Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie na lodach (Jacek i Dorota macie w "Vivien" wspaniałe własnej roboty robione lody więc wszystkim będę je polecał) i za pokazanie świetnej miejscówki tzn. Rabsztyna (czekam aż ogarniecie temat grilla i na pewno się na niego piszemy). Fotki wrzucę jutro :)
Tutaj fotki z wczoraj :) https://plus.google.com/photos/10652...47036980809169 :)
ja jestem jak najbardziej za :) jesli by sie cos urodzilo to sie pojawimy :)
fotki wyszły super :)
Serdecznie dziękujemy za odwiedziny w lodziarni . Bardzo miło było Was gościć i się z Wami spotkać. Zaglądajcie do VIVIEN jak najczęściej, by porozmawiać o naszych ,, Bellach " popijając przy tym espreso czy cappiccino. Niech to nie będzie tylko lodziarnia ale miejsce spotkań wszystkich Alfistów :)
Jakby był jakiś grill, to ja jestem chętny:-) ze dwa razy już miałem być, ale za każdym razem coś mi przeszkadzało w realizacji planów. Tym razem musi się udać:-P
Witam
Podaję dokładniejsze informację odnośnie naszego zlotu Niedzielnego połączonego z Zakończeniem Sezonu i wspólnym Grillowaniem.
A więc w niedzielę 5 października o godzinie 15 spotykamy się w Brzesku na parkingu obok Sklepu Lidl czekamy pół godzinki na przyjazd spóźnialskich i o 15.30 udajemy się wszyscy do Miejscowości Porąbka Uszewska gdzie będą na nas czekać Kiełbaski z grilla i tym podobne ciepłe jdania. Dodam że dla Najmniejszych Alfaholików na miejscu jest plac zabaw aby umilić sobie słoneczne popołudnie :) . Jeśli chodzi o parking to będziemy mieli do dyspozycji albo przy samej restauracji gdzie będzie grill albo w odległości 200m z racji iż wtedy będzie Odpust.
Do zobaczenia w niedzielę. Pozdrawiam Michał :)
Więcej info na Facebook-u https://www.facebook.com/groups/294659394017543/
Mała Zmiana planów udajemy się do Gospoda Tadeusz oddalonej 8 km tj 10 minut od miejsca naszej zbiórki http://www.hotel-tadeusz.pl/index.ph...tpage&Itemid=1 i tam będą czekać kiełbaski i karkóweczka :) zapraszam wszystkich serdecznie :)
Pozdrawiam Michał :)
Cześć,
Wiem, że to nie ten temat i wgl, ale nie chciałem specjalnie zakładać nowego dla jednego auta.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-9...C34672756.html
Interesuje mnie ten model lecz mam na miejsce prawie 350km w jedną stronę.
Po temacie widzę, że z Olkusza jest względnie blisko do Wolbromu.
Czy ktoś byłby w stanie podjechać i obejrzeć autko?
Oczywiście zwrócę koszty dojazdu oraz ewentualną pomoc.
W razie czego proszę o info tutaj lub na priv.
Z góry dzięki.
ajdacho i jak z grillem w rabsztynie juz koncowka pazdziernika a tu nic zorganizuj ze co bo jeszcze bym wszamał jaka kiełbaske z grilla w doborowym towarzystwie :) pozdrawiam
Ja również się dołączam się do pytania kolegi wyżej. Można by coś zorganizować. Pozdrawiam
strasznie dużo alfaholików z małopolski i okolic krk widze. Muszę się w końcu przełamać i wybrać na jakiś zlot :)
Również chętnie się przyłączę
ktoś tu jeszcze żyje?:)
Żyję:-) trzeba by się jakoś spotkać bo jeszcze nie miałem okazji Was poznać
chłopaki konkretnie, kiedy i gdzie jakieś spotkanie? ;>
Witam kolegów dajcie info jak będziecie organizować spota
jo tys jesce dychom chopy!!!!!
No i ja :D
pozdrawiam własciciela granatowej 159 sedan orankowana jadaca przez błedow KOL........ pomachane ale kolega chyba nie zauwazył.
Dodano po 2 minutes:
oooooooo jadacho ty zyjesz pisze i pisze i pisze a ty nic wszyscy czekalismy na ciebie a ciebie nigdzzie niema co sie działo kiedy cos organizujemy???? ajdacho a powiedz mi wybierasz sie na bicie rokordu giunesa??
Koledzy koledzy!
1 Maja zbliża się coraz większymi krokami..
wybieracie się do Gliwic? Wydaje mi się, że raźniej jest jechać większą grupą!
Ma ktoś jakieś propozycje, byliby wgl jacyś chętni spotkać się i jechać razem do Gliwic?
witam masz belle oramkowaną?? i czasem jezdzisz przez błedow?? jesli tak to cie widuje i macham ale nie jestem pewien czy zauwazyles i odmachałes :> ?
Bella oramkowana ale niestety to nie ja :P
Pod biedrą bardzo możliwe :D
Ja również jestem za. Im więcej nas, tym lepiej będzie się jechało :)