Mała autoreklama:) Są koniczynki w dziale usługi.
Printable View
Mała autoreklama:) Są koniczynki w dziale usługi.
jestem zainteresowana flagami 3D, kiedy beda, a moze juz sa?
naklejki są ale nikt nie wie gdzie niestety.. paczka zaginęła w akcji od jutra będziemy się starać dowiedzieć gdzie jest i kiedy będą u nas.
Pozdrawiam
w takim razie czekamy
Koniczynki, włoska flaga... nie mogę się doczekać! Lakiernik umówiony na 16 czerwca, zrobić co trzeba i można naklejać! :)
Doszly koniczynki, ponaklejane i tak wlasnie sie prezentuja: a flagi kupilem na stacji benzynowej we Wloszech jakis czas temu 2 euro
Siemka chciałem zapytać nie jestem w temacie ile kosztują 3 koniczynki i flaga ?
Tak ;) muszę wyłożyć kolejne pieniądze na kolejne naklejki bo te niestety przepadły i nikt niewie gdzie sa.
Za zagubiona paczke jest jakis zwrot kasy - przynjmniej w PL
Tylko trochę na to poczekam ;)
Kiedy będzie można znów nabyć naklejki?
Ja bym się może pisał też.
hmm a dlaczego nie :)
Koniec przyszłego tygodnia początek kolejnego.
W końcu jakaś dobra wiadomość! :)
Również piszę się na naklejkę :)
A ile tych naklejek ma być ? Bo jest sporo chętnych, wiec może jakąś listę zróbmy ?
i ja chciałbym jeden komplet naklejek
Dzięki za link, kupione :)
:)i ja w końcu kupiłem,niecierpliwie czekam na przesyłkę
Ja tez bym chcial taki zestaw....
Kupuj nic trudnego ;)
Są jeszcze bo aukcja juz zakończona
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Nic mi o tym nie wiadomo
No to jakaś pomyłka ostatnio wchodzilem i nie było aukcji, bo teraz jest. OK moja pomyłka
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Ile trwa wysyłka?
Wg mnie troche słabo że w opisie na poczatku jest że cena z wysyłką 9 zł a tu nagle 9zł+7zł :)
naklejki wysyłane są co 2 dni.
tak jak widac w aukcji, sprzedano 33kpl w 25 aukcjach, wysłane mamy 25przesyłek.
pzd.
Przeoczyłem aukcje... Czy jest jeszcze możliwość ponownego wystawienia naklejek?
w czwartek opłaciłem kolejne 100kpl.
w połowie tygodnia powinny być u nas. W poniedziałek wystawię resztkę ( 5-6kpl ) która została z ostatniego zamówienia.
Ok super, dzięki bardzo.
Jakie miejsce na klapie proponujecie na ta naklejke? Z prawej? Z lewej? Pod napisem GT w moim przypadku?
Ja chyba mialem po prawej o ile pamietam