:) no sobie jechałem spokojnie za kolegą i od razu "gonił"....
Printable View
oj tam oj tam, no dobrze nie gonił tylko trzymał się :P już miałem zjechać na bok ponieważ nie przyjrzawszy się myślałem iż to nowa beemka niebieskich, a tu drugi raz spoglądam nieee przecie to ktoś od nas :)
zapadła mi w pamiec czarna lub ciemna 159sw z pomaranczowymi felgami 18 lub 19, kiedys po Lubinie jezdzila taka, ale juz jej chyba nie ma?
I bardzo dobrze.... kto to widział pomarańczowe felgi do tak dostojnego auta...
A może teraz jezdzi na zimowkach i zmienil felgi?
Jakby ktoś był chętny, to jutro zapraszam o 16 na parking Ferio w Legnicy, umówiłem się z kolegą na alfowe pogadanki, więc dwie będą na pewno :D
ktory od nas szara 159 sw? odmachane kolo LIDLA na ustroniu
Witam,
grono alfaholikow nabiera tepa, co chwile widze jakies nowe sztuki w Lubinie, moze i udaloby nam sie zorganizowac jakis spot?
mysle ze kilka aut by przyjechalo a moze i nawet wiecej alfaholikow z okolic Lubina,
z Kolega od AR 156 2.5 FL ( nie pamietam imienia, sorry:) moze Mariusz?) pisalismy na Fb w sprawie spotu , wiec moze plan wdrazyc w zycie?
chcialbym zobaczyc wasze opinie, moze ktos by podsunal jakis termin? najblizsza sobota/niedziela,
pozdrawiam wszystkich
Fajnie tak się lata po mieście w gronie alfaholików! [emoji12]
Tak to byłem ja. Chętnie bym się spotkał ale nie mogę obiecać tego weekendu bo rano do pracy a potem jestem już umówiony ale jeśli tylko będę mógł to wpadnę chociaż na chwilę!
I ja z chęcią zjadę do lubina :)
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
My też się piszemy, tylko też nie ten weekend. Może 10.06.?
ja odpadam, ten weekend w pracy, przyszłe dwa wyjazd na urlop.
Przypadkowy spot na lotnisku, z AirAjti, nie oszczedza swojego 2,4, ciezko bylo go dogonic:)
Załącznik 230110Załącznik 230111
Kolega widze na bogato, pelny zbiornik paliwka :D
Witam, jeszcze przed zakupem Alfy pytalem Was o koszt ubezpieczenia w lubinie Waszych pojazdow, kiedy kupilem auto , przepisalem ubezpieczenie i sie nie martwilem chwilowo tym. Nadszedl czas ze ubezpieczenie sie konczy i szukalem cen. Ar159 2.2jts, 2006, + wspolwlasciciel znizek 40% ( szkoda w zeszlym roku , kwiecien). Za przedluzenie OC w PZU zaproponowali mi 1500zł z racji szkodym ktora miala miejsce w zeszlym roku, inne firmy rowniez w granicach 1500zl..... zadzwonilem do LINK 4, i tam tez wyliczyli mi 1500zl. Zaczalem szukac droga Pantoflowa i dostalem nr do Pana Jeżynskiego , tak chyba ma na nazwisko i zaproponowal mi 1100zl bo ma jakas tania firme. Szukajac jeszcze dostalem namiar do Pana Sawickiego , poszedlem do niego i uwaga znalazl mi ubezpieczenie za 595 zl + nw za 20zl, firma POLINS ( nie brali pod uwage szkody z zeszlego roku) , od styczniu na rynku firma z Finlandii, nie jest to jakas reklama, ale jezeli ktos szuka taniego OC to serdecznie go polecam, adres: https://www.facebook.com/tanio.ubezpiecze/ LUBIN, Leszczynowa 15
Ja tam ubezpieczeń szukam w Robmar pod kładką.
A tak z innej beczki.
Czy moje oczy dobrze "paczyły"? widziałem cziorną brere na lubińskich tablicach?
Tez kiedyś ta czarna brere widziałem, piekna byla, nie wiem czy inni dostrzegli giulie biala na warszawskich tablicach. W środę i w zeszłym tygodniu ja widzialem
Witam,jestem tu nowy, ale żuciłem temacik spotkanka na FB i trochę osób się zorganizowało na lotnisku w Lubinie. Spotkanie przy kawce i napojach chłodzących we własnym zakresie odbędzie się w SOBOTĘ 1.07.2017 o godzinie 16.00-18.00 . Wszyscy z okolic Lubina mile widziani. Pozdrawiam
bede:)
- - - Updated - - -
https://www.google.pl/maps/place/51%...599!4d16.19498 w tym miejscu mozna bedzie ladnie ustawic nasze auta, jest sporo miejsca:) dokladne wspolrzedne podalem:)
Postaramy się być.
siemka:) zamowilem sobie 2 komplety znaczkow do ar159 w dwoch kolorach z ALIEXPRESS, chcialem standardowy kolor AR i czarno biale, wyslali mi 2x komplet czarno bialch, ktos chcialby od nas z okolic jeden komplet , srednica 74mm?
Zrób spór na Ali, oddadzą hajs.
Te emblematy wytrzymują jeden sezon, potem blakną. Emblematy na felgi u mnie trzymają kolory już 2 sezony.
Ktoś byłby chetny na spota na torze pixers ring w szczytnicy koło Bolesławca na A4 ?
Jest miejsce na grilla ,jest parking są rozrywki pobierzne .
Pół godziny jazdy to tylko 79 złotych. Tor jest nowy,rowniutki,szeroki. Raczej szybki,diesel najnizej zejdzie na 3 bieg myślę. Petla ma nieco ponad 2 km.
Pół godziny jazdy mozna dowolnie dzielić,czyli pojechać 5 minut i zjechac i tak dalej. Wiec raczej do ugotowania płynu hamulcowego nie dojdzie . Ogólnie tor raczej krzywdy autu nie powinien zrobić.
https://youtu.be/QpBFTBPj0Uo
witam, ktos jedzie z naszych na Zlot do Zjawin Garage w Leśnej w ta sobote? tu macie szczegoly: https://www.facebook.com/events/7142...story%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22dashboard%5C%22%2C% 5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22main_list%5C%22%2C%5C %22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%7D
ja zagoszcze tam:)
Panie i Panowie, wiecie może czy gdzieś na terenie Lubina lub Legnicy dostane folie do przyciemnienia lamp? Pozdro
Ja polecam firmę Cover w Oborze.
Powinni mieć taką folię...
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Espressivo słyszałem o nich. Dużo ludzi ich poleca :) jutro skocze zobaczę czy maja taka folie :)
w Lipcu tego roku robilem u nich przyciemnianie szyb wszystkich w 159sw, czekalem 1,5 misiaca takie mieli oblozenie, przod 70% i tyl 95% , efekt super, koszt 550zl , okolo 4-5h robili szyby , bez pecherzy, wszystko ok:)
daj znac na ile cenia za lampy, tez z checia bym je przyciemnil,
http://www.lubin.pl/alfa-romeo-nagle-zaczela-sie-palic/
Czyje to?
To było 2.5V6?
Bieda :( dobrze ze ludzie cali.
Rafała z cover również polecam fachowcy
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
elmazurro pozdro Jamniki :)