Bylo niezle ;P Generalnie to 5 minut wyjmowalem stara, pol godziny glowilem sie jak zalozyc drucik przytrzymujacy zarowke, ktory niechcacy odczepilem i 7 minut zakladalem nowa. Nastepny raz to bedzie max 10 min :)
Printable View
Bylo niezle ;P Generalnie to 5 minut wyjmowalem stara, pol godziny glowilem sie jak zalozyc drucik przytrzymujacy zarowke, ktory niechcacy odczepilem i 7 minut zakladalem nowa. Nastepny raz to bedzie max 10 min :)
Dam Ci znać jak u mnie się spali lub będę wymieniał na inne to mi pomożesz ;D
Jezeli w 156 jest tak samo jak w mojej 147 to NO PROBLEM :)
Może to nic wielkiego ale moja Piękna odwiedziła wczoraj myjnię. I dostałem kuponik dzięki któremu 10 mycie, najdroższy program gratis 8)
wyczyszczony i nasmarowany mechanizm wycieraczek - w końcu wszystko chodzi cichutko ;D
moja dzisiaj dostała nowiutki akumulator, odwiedziła myjnie, potraktowałem ją też odkurzaczem... a w prezencie ode mnie dostała....zapach :) .... jabłkowy :D
Wymienilem rure laczaca turbine z intercoolerem. Stara rozsypala sie w reku po demontazu :)
Dzisiaj Alfa otrzymała nowy filtr kabinowy (chyba nikt nie wymieniał bo już zaczynał pleśnieć oueee ;/;/ stąd niemiły zapach)
Oraz poprowadziłem kable do wzmacniacza (za schowkiem) lecz nie dochodzi sygnał do głośnika ;/ a zasilanie itd jest ;/