Pozdro dla kierowcy chyba czarnej 155 2.5 td na RP mijanej w Trzcianej:)
Zrobiliśmy mały marginesik i kolega śmignął
To chyba był KOMANDOS65
Printable View
Pozdro dla kierowcy chyba czarnej 155 2.5 td na RP mijanej w Trzcianej:)
Zrobiliśmy mały marginesik i kolega śmignął
To chyba był KOMANDOS65
Tak jest, to byłem ja, trochę przeładowany - komplet pasażerów - dlatego serdeczne dzięki za marginesik - pomachałem grzecznie i pogoniłem rozradowany, bo mój syn (siedział obok mnie) zajął III miejsce w zawodach tanecznych w Przecławiu.
Z wrażenia "zrobiłem" koledze czesanemu z jego 156 166 2.4JTD w poprzednim poście :)
Ale to dlatego, że później w McDonaldzie w Rzeszowie widziałem wjeżdżającą 166 2.4 JTD, ale bez ramek.
a ja pozdrawiam srebrna 147 RRS na ramkach ok.godziny 17 na parkingu pod Galeria Dębicka
pozdrowienia dla czarnego GT bez ramek ktore mnie dzis puscilo pod bankiem na Kosciuszki.Nie widzialem kto jechal ale chyba jakas Pani.
Pozdro dla czarnej 156 chyba JTD z przyciemnionymi szybami na LZ numerach i z klubowymi ramkami widzianą dzisiaj przed 18 miedzy światłami na Kościuszki a kościołem w puszczy w Biłgoraju.
pozdrawiam wlasciciela ciemnej 156 chyba RZE ktora przed chwila stala za mna na swiatlach na piłsudskiego i wlasciciela ciemnej 159 RZE ktorego mijalem na wysokosci ZUSu
W 159 to byłem ja ;) widziałem Cię, ale nie zdążyłem zareagować. Pozdrawiam ;)
Pozdro dla Alfaholika ze srebnej 156 z ramkami zaparkowanej wczoraj wieczorem pod brama TC.