pozdrowienia od Wojtka dla Wojtkaml wracającego z dni rodzinnych fiata :)
Printable View
pozdrowienia od Wojtka dla Wojtkaml wracającego z dni rodzinnych fiata :)
Dziś będzie nietypowo:
pozdrawiam kierowcę VW Passata, który na trasie Tychy-Katowice ok. południa kapitulując i zjeżdżając na prawy pas, dzięki czemu Bella mogła pięknie przyspieszyć i pokazać na co ją stać, chwycił za CB i z uznaniem (rozmarzeniem?) w głosie powiedział: "Te Alfy to jednak jeżdżą!"
Strasznie to było miłe:girl_wacko:
no i pozdro dla wszystkich co cb maja i uzywaja
pozdrawiam Rogera widzianego z kobietka w parku niestety zero zero reakcji chyba słońce Cie oślepiło :P :lazy2:
A ja z tygodniowym opóżnieniem pozdrawiam kierowcę czarnej, oramkowanej AR 166 spotkanego 23.07 około godz. 14:30 na stacji Shell przy ul. Westerplatte w Rudzie Śląskiej. Kolega trąbił, machał a ja stałem i zastanawiałem się do kogo, dopiero jak ominął moją 156 zauważyłem, że to Bella a w niej Alfaholik :) Moje roztargnienie wynikało z tankowania przed wyjazdem do ojczyzny Belli :P
A ja tak zajade z czwartku pozdrawiam kolege ze srebnej 156 KOL (klubowy) stojacej na parkingu strzezonym w szpitalu gor. A i ALfe 147 ciemna ktora leciala w strone czestochwy nareszcze ktos mrygnoł ;)
pozdrowienia dla ekypy, ktora przyjechala na gryla do wadowic :D kto przestawil mi tablice rejestracyjna ? :D
a ramki nie połamał ? Co za drań jeden ?!