Ha ha. Nie dzięki. Już kiedyś z kumplem tak jechałem że on dawał gazu i hamował a ja kierowałem i biegi zmieniałem... Nie polecam! Ehh.. piękne czasy to były :)
Printable View
ha ha ha wiec kiedy proponujecie nastepny zlot alkocholikow ??? ;p
jako że pogoda jak widać, proponuje w jakimś lokalu:)(oczywiście z dobrym zapleczem parkingowym;))i z kulturką posiedzimy i się napijemy bro czy co tam kto będzie chciał:)
Kolejny pkt. Miejsce/Czas:)
tak na szybko:
Zajazd Ostoya ( za realem, niedaleko ramexu) praktycznie zawsze mało ludzi w lokalu(jedzenie ok, %wiadomo) miejsce parkingowe fajne, praktycznie zawsze puste
Safir Europa - każdy wie jak jest, gorzej z miejscem parkingowym w nie wieczornych godzinach
Lokali dużo, równie dobrze można by w innej miejscowości coś znaleść także myślcie :) no bo chyba nie będziemy siedzieć w galerii handlowej wśród turystów niedzielnych jedzących kebaby...
Ostoya jest ok.. tylko nie wiadomo jak z godzinamy zamknieca, do ktorej wogole czynne ;p
ale myslalem o "4 Pory Roku" Skrzyzowanie Barskiej z Witosa. Tylko tez kurcze nie wiem jak tam z godzinami zamkniecia i czy wogole piwko maja, hehe bo nie bylem :)