Pozdrawiam kolegę z grafitowego GT DWR widzianej ok. 11:30 na Ślężnej.
Printable View
Pozdrawiam kolegę z grafitowego GT DWR widzianej ok. 11:30 na Ślężnej.
Pozdrawiam AR 159 na ramkach białą kombii widziana dziś o 13:20 w Gniechowicach:)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Załącznik 194684
Czyje perełki na ramkach w pławnej? W odwiedzinach więc pozdrawiam ;)
Dzięki, pozdrawiam również :)
Pozdrawiam także właściciela AR166 z Chałupniczej, ładnie się prezentuje :)
Załącznik 194712
[EDIT z niedzieli]
Pozdrawiam kierownika czerwonej giulietty zaparkowanej pod B4 na kampusie PWR :)
Załącznik 194844
Dzisiaj na Piastowskiej po południu widziana zaparkowana 156 sw przed fl oramkowana pzdr
wyklekotał i zadymil JTD
Kogo dzis mijalem miedzy osiekiem a jaroszowem kolo 17? Awaryjki były. Nawet nie wiem czy kierownik czy kierowniczka. Pozdrawiam z czarnej ar 164
Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka
To w takim razie nie widzialem ciebie. Czerwona ar mijalem na na pierwszej prostej za wysypiskiem w jaroszowie.
Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka
Alfa GT RBR 02... Na klubowych ramkach, we Wrocławiu pod Centrum Spiska. Pozdrawiam :-)
Widziany Gracjan na Starym Zdroju chyba w drodze do pracy łapki były
Załącznik 195156 Widziany przed chwilą na ul. Dworcowej:)
Widziana czarna 159 na DSW w Strzegomiu na wojska polskiego była łapka i światełka ;-)
Widziana czarna 147 po 16:00 DWR wróblowice na ramkach pozdrawiam
Kto był wczoraj czerwoną 156 ze skrzydłem na klapie bagażnika DDZ pozdrawiam
pozdro dla kolegi ze srebnej 156 na DKL'ach widzianej dzisiajw Kudowie koło świateł/shella
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 na pakiecie zendera :)
Jechałem za Tobą czarną 156, na niemieckich blachach na Jaworzyńskiej :)
AR 159 kombii na ramkach widziana przed chwilą na ostatnim groszu, DW 925HL. Akurat przechodzilem na przejściu dla pieszych:P
Pozdrawiam kolegę (DW 918VV) trasa Hallera-Armii Krajowej ok 15:40 (wpuściłem do ruchu)
Dzisiaj po 14:00 przed Komornikami (wlkp) w strone Poznania GT na DL i ramkach, machałem :)
Pozdrawiam :)
komu machałem i trąbiłem? czerwony spider DWR widziany na Wiśniowej o 13-14?
Na prawdę dużo alf jeździ po 71. Widziałem niebieską brerę na ramkach, parę 156 i 159. Pozdrawiam ogólnie ponieważ nie mogłem ich wszystkich zapamiętać :P
W ostatnich dniach widziane:
-159 granat na ramkach, skrzyżowanie Traugutta z Pułaskiego, Pani za kółkiem
-156 GTA sobota wieczoru na Kazimierza
-Często widywana jasna 147 przed FL na KRK180
A kto to zawitał dziś koło mojego domku? Widna koło stacji SHELL ;-) http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/04/183.jpg
Dziś widziałem dużo Alf stacja shell 146 niebieska Alfa Kuzniki skrzyżowanie srebrna 156(chyba na ramkach) oraz 159 czarna ul legnicka pozdrawiam
Skrzyżowanie srebrna 156 ale gdzie?
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
To fantastycznie:) ja widzialem 4 x156 i 2x159 machalem trabilem i nic...mam dola...
[QUOTE=dawid2311;1801463]Skrzyżowanie srebrna 156 ale gdzie?
Wrocław Kuzniki ul nie powiem (nie znam) w miejscu gdzie zrobili śmieszne rondo... jeśli to Ty to byłeś na wysokości przystanku gdy ja dojeżdżałem do tego właśnie ronda pozdrawiam
Oj to jednak nie byłem ja. Ale srebrna 156 się zgadza :-D
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Dziś widziana 159 czarna kombi oramkowana wrocław żerniki około 20 pozdrawiam (stała na osiedlowej uliczce)
Widziana wczoraj 156 na krajowej 5 przed A4 były łapki i światełka