moj termostat juz wykonczyl wczoraj wracalem z gorzowa w zimnym aucie :(
Printable View
moj termostat juz wykonczyl wczoraj wracalem z gorzowa w zimnym aucie :(
Za tydzień mnie nie będzie, jade autko robić. Czyli dziś nic z tego ? Co do palenia pala pala, tylko czasem jakis aku wysiadzie hehe ;p
siema chłopy, dawno tu nie byłem. Ale widzę że nic się nie zmieniło , tona postów zaległych a kierowczyk Tomasz S. jak zwykle ma cięty język:)
Hej ja chwilowo jestem niedyspozycyjny grypka wzięła i położyła a co do palenia auta poza jedynym incydentem jak sie później okazało kiepskiego paliwa to super zero problemów przy -23 paliło po jednym grzaniu ale autko zatankowane do pełna na shellu ropą zimową naprawde rewelka ale literek prawie 6.30
pozdrawiam
Tomek ja te chyba mam problem z termostatem bo nie chce przekroczyć pierwszej kreski około 70stopni z tym że bude grzeje dobrze co o tym myślisz
trzeba podlaczyc do kompa moze wskaznik przeklamuje bo u mnie zimno w aucie :(
farelke sobie kupcie ,ja wymieniłem termostat i jest ok...a też nawet 50 stopni nie przekraczał
rzeczywiście może okłamywać wskaźnijk jak ostatnio patrzyliśmy też wskaznik pokazywał mniej niz ci laptop pokazywał jak w niedziele bede się czuł w miarę to wpadne na razie leze w wyrze cały tydzień a niunia odpoczywa tyle ze pod chmurką
borsuk ty tyle nie sap mial byc kulig snieg był a kuligu ni słychu ni widu przeczekał troche na forum jak był śnieg a teraz jak juz śnieg topnieje to wielkie porady daje hehe borsuk oczywiscie żartuje i pozdrawiam
jak wam drogi odśnieżali to i śnieg na podwórkach mieliście ...