Czy można się dowiedzieć na jakim etapie jest wysyłka?
Printable View
Czy można się dowiedzieć na jakim etapie jest wysyłka?
Witam kupiłem ramki czy przelew dotarł?
Ok dzięki za info
Witam, czy z Waszych ramek też schodzi nadruk? tzn. tak jakby farba się łuszczyła?
Witam - czy mogę prosić o informację czy przelew ode mnie dotarł i kiedy była ostatnia wysyłka?
Z tego co widzę to ostatni raz zamawiałeś ramki w kwietniu 2017 czyli w okresie kiedy była wadliwa partia, zgłosiłeś mi to po pół roku później i w październiku 2017 rozsyłałem pierwszą serię reklamacji, również do Ciebie. Chcesz powiedzieć że te w ramach gwarancji również były wadliwe? Teoretycznie jest to możliwe bo może te ramki pochodziły również z tego samego wadliwego zamówienia ale chciałem tu dodać że zawsze zamawiamy 500szt i wtedy na te 500 około 100 było wadliwych, producent ma 2 linie produkcyjne i na jednej z nich użyto złej farby. Od tamtej jednak pory mieliśmy 3 nowe dostawy po 500 szt (wystarczy to mniej więcej na pół roku) i przy żadnej z kolejnych serii nikt nigdy nie zgłaszał wad. Reklamacje w późniejszym czasie oczywiście się zdarzały ale za każdym razem dotyczyły tej jednej wadliwej serii z pierwszej połowy roku 2017.
Dlatego prosiłbym nie wprowadzać ludzi w błąd sugerując że nadal rozsyłamy wadliwe ramki jeśli sam dysponujesz ramkami sprzed dwóch lat