Wczoraj około 18 w Strzegomiu na rondzie Czarna 159 TI Sedan na blachach DJA ***67. Niestety nie było jak machnąć, bo jechałem z Ojcem zielonym Fiatem Brava.
Pozdrawiam.
Printable View
Wczoraj około 18 w Strzegomiu na rondzie Czarna 159 TI Sedan na blachach DJA ***67. Niestety nie było jak machnąć, bo jechałem z Ojcem zielonym Fiatem Brava.
Pozdrawiam.
Dzisiaj ok 14:15 widziana na Stanisławowskiej piękna GTV w kolorze kameleon (która chyba zwykle parkuje na Gagarina), a za kierownicą piękna Pani z włosami koloru blond - nie machałem bo jechałem "nie alfą" ;-)
A to na pewno ona, bo miala podjechac gdzies gtv-ka;-)
Pozdro dla 147 na ramkach DOL... Wpuszczałem cię dziś ciężarówką na S8 kierunek Warszawa. Trąbie, Trąbie, Mrugam... ;-)
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Wczoraj kolega jadący 159 (chyba czarną) w stronę Świdnicy od Jaworzyny, machnął mi gdy się mijaliśmy. Moja reakcja była tak błyskawiczna, że odmachałem jak już Ciebie miałem w tylnym lusterku...
Pzdr
Pafka ale ładnie wygląda ta twoja gt ;-)
A dzisiaj około godziny 12 na słupie widziana 159 sw mysi kolor DL***** tablice machałem z błękitnego passata i było odmachane ;-)
Widziana dzisiaj na obwodnicy Świdnicy czerwona GT na ramkach . troche za szybko na łapki pozdrawiam
Pozdrowienia dla Jozofka. Widziany dziś ok 17:45 na światłach przy kaufllandzie. Stałem pół auta za tobą na drugim pasie. Skrecales w prawo ja w lewo: )
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wzajemnie
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Czyje grafitowe 147 na blachach DBA ? Widziane na rondzie przy tesco i na parkingu marketu ;)
Dziś o 16:30 na granicznej widziana czarta gt numery DB Synek machał (z przyzwyczajenia na widok alf )
Widziana wczoraj paczka alfaholików w 156 sw na tablicach DLE między Kaczorowem a Bolkowem ... światełka były :) Załącznik 197622
Pozdrowienia dla srebrnej 159 SW DW196.. Widzianej dziś po 12 na mostach Mieszczańskich we Wrocławiu.
Toż to dawno nie widzianyAjRomek gdzieś się zagubił kolego?
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
W piątek - 15-04-2016- pod samą Galerią Arkady- 156 SW z koncówką rejestracji ...TK. podrawiam ze stojącej bezpośrednio za Tobą czarnej 166
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/04/375.jpg widziana dziś na górnym parkingu galerii dominikanskiej o 16:30 a jeszcze wcześniej czerwona 147 na ramkach też w tym samym miejscu mrugnalem bo akurat wyjezdzala ale nikt nie odpowiedzial:)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam właściciela zielonej Alfy 155 DW ***UG. Widziana przed chwila na ul. Olszewskiego. Niestety brak fotki bo zobaczylem w ostatniej chwili jak jechalem tramwajem.
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla 159 SW na DST mijanej koło OBI na skrzyżowaniu, łapkę wystawiłem, ale nie wiem czy było widać :D kolor miazga
A, to moja. Pozdrawiam również.Cytat:
Pozdrawiam właściciela zielonej Alfy 155 DW ***UG. Widziana przed chwila na ul. Olszewskiego. Niestety brak fotki bo zobaczylem w ostatniej chwili jak jechalem tramwajem.
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Czyje czarne 159 widziane ok. 14:30 na skrzyżowaniu przy placu grunwaldzkim Wałbrzych ?!
dziś po 13 stej mijałem czerwoną Brerę jechała od strony WABCO ulica Krzemieniecka chyba to jest pozdrawiam!
Przed 16 widziana 156 sw za makro jechałem rowerem ale było odmachane ;-)
Pozdrawiam siroccoxp, którego widziałem dziś na skrzyżowaniu przy Ślężnej o 18, machałem Ci sprzed maski, na pasach ale chyba nie ogarnąłeś i nie poznałeś :D
Pozdrowienia dla własciciela czarnej GT DSR.... widzianego na parkingu lidla przy Gagarina dzis po 14.
Mowiłaś, że nie będziesz dawać ramek :D
Trochę pozdrowień :D Nieoramkowane, ale! nie wszyscy muszą mieć ramki AH :) Zatem pozderki dla:
DTR z czerwonymi alu- okolice Trzebnicy
DW czerwona 146 - okolice Jaźwiny
DW srebrna 147 w Miliczu
DMI biała 146
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/04/461.jpg
Poszedłem w ten deseń