Tylko który Georg :P bo tam na Zaborzu macie pare a jezdze do kazdego ;P Wpadne next razem na kawke ;), ahhh ale zeby sie przywitac i umilic mi troche prace to nie laska? nie ladnie ;P
Printable View
Pozdro dla niebieskiej 159 na rejestracjach HPP przy drodze fiatowskiej. Za obejrzenie z bliska samochodu musiałem zapłacić 100zł:P
ała! Gdzie stali? Ja jechalem kolo 5:30 i ich nie widzialem.
Stali popołudniu, "śpieszyłem się" do kina, przed skrzyżowaniem w stronę Tych. Dawno ich nie spotkałem więc karma mnie dopadła:P
Pozdrawiam kierowce 159 mijaliśmy sie przed Proszowicami dzisiaj rano godz chyba ok 6:30. Ty jechałeś w strone proszowic ;) pozdrowione z dwóch stron ;)
wczoraj przed 21 w gliwicach, na boh.getta warsz. obok dworca - 156 SG na ramkach :-)
pozdrawiam,
Adam
a ja pozdraiwam kolege z 145 ktory na os.Przyjaźn symienial koła na letnie...:)
wczoraj 147 Kamila:) i wspólna mała przejażdżka :P
Pozdrowienia dla szarej? 159 sedan spotkanej na prostce Kopciowice-Bieruń w sobotę ok. godz 14.
I dla 147 spotkanej z kolei między Oświęcimiem a Grojcem, przed stawami.
Łapy były
Dzisiaj ustrzelona piękna czerwona 159 SCI w Strumieniu. Ktoś z forum? Chyba sobie taką kupię :D
a ja pozdrawiam kierowcę ciemnej 156 JTD, która drugi dzień z rzędu parkowała obok mnie na parkingu KOMPANY w Krakowie :D bez ramek, ale może akurat ;)
Pozdrowienia dla Ishana który do mnie zagadal gdy stalem pod sklepem w Zaborzu :) milo bylo, a Ps. a kawka to gdzie :P
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147, który ustąpił mi dzisiaj na parkingu UE w Katowicach :).
Kto dziś stał na parkingu pod Piramidą? Kolega w 166 (KOL) i 155 (SMI) obie oramkowane.
Załącznik 92883
Dodatkowo wcześniej wjeżdżała ciemna 147 na strefę boisk przy Paprocanach - chyba były ramki.
Pozdrawiam!
Właśnie chyba tą samą 166 widziałem ostatnio. A dziś pozdrowienia dla kierowczy ST ***** 156 SW który na światłach na browarze skręcał z Bielskiej w stronę Wartogłowca przed 19. Trąbiłem ale chyba nie skumał, że to do niego :(
Dodatkowo wcześniej wjeżdżała ciemna 147 na strefę boisk przy Paprocanach - chyba były ramki.
Pozdrawiam! Jesli to bylo pare min po 18 to bylem ja, jechalem w tenisa pograc :) Rowniez pozdrawiam
159 były łapki w zabrzu wczoraj i 156 szampańska w gliwicach ale kolega mimo ramek olał temat :)
nio kurcze kobe to własnie na 99% Ty bo w tej czesci gliwic już Cie chyab 3 razy trafiłem hahah
ps. winni sie tłumaczą wiec to ten brakujacy 1% ;)
Srebrna 156 dziś w Ustroniu, łapki były, aczkolwiek nie wiem, czy kolega zobaczył moje, bo trochę późno zareagowałam oraz ciemna 164 SGL w Wiśle.
Pozdrowienia dla czarnej 159, której właściciel poszedł na zakupy do Biedronki na ul. Rolnej w Katowicach. Kawałek dalej na Rolnej przy OBI widziałem czarną 147. A to wszystko dzisiaj przed 16.
Pozdrawiam czerwoną 75 jadącą po Bora-Komorowskiego w krk.
Prawdopodobnie był to Paproch
Pozdrowienia dla ciemnej 156 SW KNT widziana w Nowym Sączu kolo Strazy Pozarnej okolo 10:30
pozdrawiam 147 na ramkach zaparkowana na bajecznej w krk. Piter?
Pozdro dla :
- wczoraj po południu ziomek w 156 na G.Roweckiego ... Himek to ty?
- dziś rano na Strefowej w 147 ... kto to?
:)
Maron w ogóle sie nie rozglądasz na drodze :D mijasz mnie lewoskrętem na Sikorskiego patrzysz w druga strona jak jadę koło Ciebie :P nie ładnie, nie ładnie :D Pozdrawiam :)
jaboleq to chyba nie ja :( Ja w domku spałem chyba, zależy która godzina to była :)
Ja pozdrawiam kolegę ze 156 KCH chyba który stoi pod kopalnią Ziemowit przy parkingu. Zostawiłem wizytóweczkę :)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 JTD o numerach SB widzianej dzisiaj pod Lidl-em w Sosnowcu
Łoo
Ło o ze co? To bylem ja? skad ta pewnosc:)?
- - - Updated - - -
Pozdrawiam kierowce z ramkami, ktory mnie wystraszyl w czwartek przed 23 przy zjezdzie na Sosnowiec na 86 :P Ps. Glosniej sie nie dalo :D?
Oraz _tomek_ ? ktory jechal 15 min temu swoja biala strzala tu i spowrotem Jaskowicka przy Promilu, bylo trzeba mnie podrzucic bo troche padalo... ;(
dwie panie w ciemnej 156 po lifcie na KR***TA na pilotów w krakowie okolo 21:40 :) mrugalem z tylu ale panie jakos bez reakcji
@Lotek900 - jeżeli jeszcze logo + stronka była pod reflektorem, tak jak masz w avatarze to była ta :)
Pozdrowienia dla czerwonej 147 widzianej dziś rano na Oświęcimskiej w Tychach blachy SK chyba:D Pomachane było.