a ja pozdrawiam kierownika srebrnej 156 bez ramek, ktory mi przed chwila ospale pomachal
Printable View
a ja pozdrawiam kierownika srebrnej 156 bez ramek, ktory mi przed chwila ospale pomachal
Jakoś nie zauważyłem ręki, pewnie jednak trochę przyspałem:cool: Tak poza tym to często sie mijamy właśnie na Rzeszowskiej, Sadomierskiej czy w Pustyni. Mój numer jest w nicku.
to mrugaj a nie wstydz sie, a mijamy sie w tych okolicach bo pracuje w Pustkowie :)
pozdrawiam Kierownika srebrnej 156 1.8 ts z ramkami (pewnie DBH :)) zaparkowaną pod Kauflandem w Dębicy wczoraj około 20 oraz Rajdowce ze 156 RRS ciemnozielonej z ramkami jadącego dzisiaj w stronę Rzeszowa przed 9 :)
a ja pozdrawiam piekna 159 sedan chyba w kolorze mocca widzianej ponownie wczoraj w rynku(parkowala akurat w okolicy grzybka) ok. godz.16.Kolega chyba nie jest na forum ale pisze ponownie pozdrowienia.Kiedys widzialem pod Dakolem ok.19:30 chyba ta sama 159.
Pozdro dla kierowcy czarnej 156 SW RMI z ramkami, który zdaje się jechał przez Dębicę w orszaku ślubnym.