A moze cos na jutro? Walka adamka ze szpilka....knajpa pierwsza liga na ul.kłopotowskiego dobre tanie piwko:)
Wyslano z Noki 3110:)
Lokalizacja Praga przy kino praha przy ul.jagielonskiej .obecnosc obowiązkowa
Printable View
A moze cos na jutro? Walka adamka ze szpilka....knajpa pierwsza liga na ul.kłopotowskiego dobre tanie piwko:)
Lokalizacja Praga przy kino praha przy ul.jagielonskiej .obecnosc obowiązkowa
Ja przyjadę samochodem. Pić za bardzo nie mogę, bo następnego dnia muszę złapać taxi do Gdyni.
Ja jutro mam koncert w domu kultury w Ożarowie ;)
Koncert to po koncercie bo walka zaczyna sie późno:)
Po koncercie przewidziany jest skromny poczęstunek :D
Czyli najebaju możesz przyjechać. .
Ogłoszenie parafialne:
Robimy zbiorowe zamówienie na kalendarz http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
Do środy najlepiej proszę przemyśleć kto chce kalendarz i ile sztuk ewentualnie. Postaram się być na spocie to się dogada szczegóły, ale w razie co piszcie najlepiej na priv żeby spamu nie robić, kto i ile chce. Przy zamówieniu zbiorowym cena za sztukę 20zł + koszty wysyłki do dogadania będą i to podzielimy na liczbę osób. Chciałbym w czwartek mieć już pełną listę, zebrać pieniążki i w przelać.
ja sie pisze na kalendarzyk :) i jak praca pozwoli to na spocie w czwartek sie pojawie :) a jak nie to przelewem wyslę ci kaske
Shorty ja tez kalendarz. .
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczke czerwonego GTV widzianego na Al.Usa chyba skręcił w Grenadierow godzina 16:35:) jechalem w przeciwnym kierunku rajdo...