Jak tam frajda z jazdy lepiej napisz, a nie jakies spalanie :P
Przy okazji pozdrawiam kolegę (z dziewczyna) z czarnej 156 (na ramkach klubowych) który próbował dotrzymać mi kroku :) Widziałem tylko ramki w lusterku wstecznym :)
Pzdr
Printable View
rdk_ to ja ;)
btw. masz przepalony prawy stop :P
---
Seba 5,4 z klimą czy bez ?
Panowie, mam dwie sprawy, po 1: zna ktoś właściciela tej perełki?Załącznik 105547
No a po 2 po bardzo okazyjnej cenie zadobyłem końcóweczkę na wydech Ultera o taką:Załącznik 105548Załącznik 105549Załącznik 105550Załącznik 105551w związku z tym mam pytanie, jak myślicie nie będzie ona trącac goolfem mk3 ew. mk4???? :P
rdk_ po mieście się nie rozpędzam więcej niż 70/50... złe doświadczenia :D
Robert... 5,5 w trasie bez klimy ? O.O
W zeszłym tygodniu zrobiłem 1600 km w ruchu mieszanym i autostradami(170-180 wychodzi mi 7,5-8), rzadko włączając klimę, wyszło mi 5.0... a jechałem dynamicznie, ale ostatnio robiłem pompę paliwa - uszczelki, czyszczenie.. i średnie spalanie mi spadło średnio o jakieś 0,3 -0,4
Po mieście mi wychodzi 5,3 z klimą 6,0 :d
A czasami jak jadę sobie wieczorkiem to zejdę nawet do 4,6 i też bez emeryckiego toczenia.
A końcówka spoko, mnie jakoś nie razi :P
No ja swoją mierzylem właśnie na ekspresowej i prędkości 150-180 więc może dlatego
skąd masz końcówkę ?
Sa chętni na ten wyjazd pod namiot? Jak coś to zbieraja się chlopaki o 18 pod teatrem.
Znajomy rozbieral swoją lancie kappe 3.0 i stwierdził ze do lybry mu nie pasuje to odkupilem od niego za 4 pack :D
- - - Updated - - -
rdk ja odpadam, zresztą mówiłem juz na spocie ze nie ogarne się z czasem