a my jednak musimy odpaść :((( i jutro na spota tez sie nie wyrobie...:((
Printable View
a my jednak musimy odpaść :((( i jutro na spota tez sie nie wyrobie...:((
oj jak bylo milo Was spotkac:D mam nadzieje ze film był swietny:D a tak sobie mysle ze pewnie jeszcze nie raz pojdziemy, a wogole to bylam zakrecona:D ja przyjechalam do Rossmana na 4 poziom:D:D jak to bylo Marcin?
a tu takie tam na parkingu: :)
Załącznik 29652 sorki za jakosc ale to oswietlenie, ehhh :D
eee, tak wogole to ja chce by moja alfica byla transformersem, transformerem? jak to sie pisze?:) A-l-f-o-r-m-e-r-s:D
Załącznik 29653 :D:D
Rozmawiałem z Darkiem czy przyjedziemy do niego na grilla. Bo muszę dać mu znać :P
---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
poprowadzę was do niego :P
---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
o której wam pasowało jechać do niego :P ja wstępnie by proponował godzinę 20 no że chyba 21 ?
Weronika proponuję spotkanie na parkingu w Tesco o 20 ;P tam się spotkajmy :P
Dzięki wszystkim obecnym, że wpadliście:)
Weronice za podpałkę;]
Tom za pozbieranie was:)
Wojtkowi za przejażdżkę QV:):):):)
Judyta... jak tam zawartość torby??
I wszystkim pozostałym:)
Następnym razem zaplanujemy całonocną imprezę;]
Pozdro!!
no rowniez dzieki moze natepnym razem niebd mial tak pop*********** dnia i wpadniemy na dluzej:)
hehehe dareczku nic tam nima wiec mysle ze jest ok i w poniedziałek w pracy nie wyciągne nic niespodziewanego:) dziekuje bardzo za gryyla, zajebisciee, i liczymy na wiecej tz tak jak mowisz calonocna impr bylaby w pyte ze tak powiem :P:) buziaki dla obecnych muahh
Judyta skitrała dynamo tylko dla siebie - robimy zrzutę na baterie :D A teraz poważnie - wielkie dzięki Darek za zorganizowanie super spotkania, obecnym za super atmosferę, a czarnemu kotu, że mnie podrapał :D Było świetnie - czekam na kolejne zaproszenie - pozdrawiam :)
ja też dziękuj Darkowi za grilla :P Weroniko uznanie dla ciebie że udało ci się na zmotywować resztę przyjazdem pod tesco :P całonocna impreza to dopiero by się działo :P Judyta potrafi znikać wiecie gdzie ..... hahahahahahah:P
hahaha sie uczepili noooo.....:)a teraz Was "zaskocze bo moja odpowiedz na te "zgryzliwosci" brzmi ...oj tam oj tam:):)
TOM82 ...ja poprostu mam tak jak Oscar! Mogę się oprzeć wszystkiemu, ale nie toalecie!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Oscar Wilde o toalecie.