tak też myślałem że to Ty, poznałem po wydechu ze zdjęć z Ustronia. Może będę pod Tesco w piątek, to pogadamy.
Printable View
Pozdrowienia dla 'Loli GTA' spoglądającej na mnie przez szybkę w pracy :hello:
Sorki, ale musiałem uciekać ze skrzyżowania bo po kursanta śmigałem, ale zdążyłem się uśmiechnąć :D
pozdro dla ryloona ktorego wpuszczalem na ul K.Miarki z ul.Rybnickiej/Żorskiej (mozliwe ze mnie niepoznal bo jechalem sluzbowym lanosem z kogutem na dachu)
i pozdro dla Slavika ktory takze mnie niezauwazyl (moze przez ten mundur i sluzbowego lanosa) jak przez ganinex przejezdzal a ja przy aucie stalem
Dzisiejsza trasa Mysłowice-Lublin-Mysłowice
Pozdrowienia dla 156tki na włączonych halogenach i ramkach klubowych :) rej nie wiem jaka, kolor też nie wiem ale jasny jak pamiętam :)
pomachał, odmachałem :)
a gdzie to było, to kurde nie wiem :D w Lublinie bodajże :D
Pozdrawiam tatę Jagiela, wyjeżdżającego z Kauflandu w stronę os. Karpackiego ok. 12:30 w BB. Cóż, nieodmachane... Może następnym razem.
PS: Srebrna Toyota Yaris na 'L' i machający instruktor to raczej na pewno Ja :D
Dzisiaj, Wielicka okolo 15:45, czerwona 156 na ramkach klubowych. Ja stalem w korku. Zaczalem machac, jak juz mnie mijala... :(
Pozdrowienia dla czarnej 156 SWD mijanej dzisiaj w Pawłowicach :) Za późno zauważyłam i nie odmachałam :( Ale witam się tutaj :)