A tak w ogóle to Audi ma 4x108 :P
Printable View
A tak w ogóle to Audi ma 4x108 :P
Czyli nie wie co sprzedaje... Swoja droga nie wiedzialem, ze zendery robili tez na 4x108
Życzę jak najlepiej ale można zobaczyć jak to u mnie wyglądało...
Myślę że nie ma nawet połowy wkładu co Twoja, i kosztuje 2x tyle co ceniłeś swoją. Bądźmy realistami...
Gościu ma fantazję:D prawie 13 tys za 1.6 teesa... nie wydaje mnie się
No ale ma cztery klucze! Jak za starych dobrych czasów - do każdego zamka inny :)
A może... Kolega produkuje meble kuchenne. Nie mógł wyjść na swoje jak to były "zwykłe" szafki. Teraz to są super luxusowe meble kuchenne, z super technologią - chociaż prawie nic się w nich nie zmieniło. Są 5 razy droższe niż przeciętnie i idą tak dobrze, że kolega nie wie na co pieniądze wydawać. Czasami żeby sprzedać, trzeba poblefować :P:P:P Wystawiajcie fury za 100k, jako unikaty. A co. Przecież każdy dba jak umie! To poprawi wycenę AR w Polsce! :D
Szczególnie, że dwóch takich samych 145/146/155 AR nie spotkacie. A to lakier lakiernik inny odcień lakieru położył, a to rdza na błotniku namalowała jakiś ciekawy wzór, a to ktoś czarnym markerem skórę na kierownicy reanimował :) - to przecież gotowy materiał na klasyki! :D
Jadę po kilka gratów, ktoś coś?
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-145-...tml#490fc8c6c7