-
Cześć,
chętnie dopisuję się do "Tarnów okolice". W moim wypadku 30km od Tarnowa. Namierzyłem Was dzięki bardzo sympatycznemu posiadaczowi czarnej ślicznotki z którym spotkałem się w sklepie. Niestety moja pamięć do twarzy jest tak samo dobra jak cygan w pracy...Sorry więc jeśli cię kolego nie poznam (ślicznotkę na pewno).
Zdjęć póki co brak, a taka lipa za oknem, że moja piękność wygląda tak, że nie wygląda w ogóle.
Jak zrobi się ładniej na pewno dorzucę.
Pozdrawiam i dużo zdrówka.
-
Witamy kolego i zachęcamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku :) a skąd jesteś ? :)
-
Co do "fejsa" nie mam ... Kurde, wiele razy na tym traciłem, ale twardo obstaję przy swoim i go nie zakładam... takie "zboczenie". Jestem z Ryglic (takie cosik kolo Tuchowa), ale jestem tutaj przeszczepiony z innego miejsca w kraju więc na wszystkie pytania typu: " Znasz Miecia z Górki" czy "Frania spod Delikatesów" niestety odpowiem: nie znam tu nikogo :).
Widzę, że wasz spocik miał miejsce parę dni temu.... kurde ... jak zwykle spóźniony :)
-
esoes o mnie mowi :) widzicie sympatyczny jestem hehe
esoes z tego co mi sie wydaje z Twoim poczuciem humoru swietnie bedziesz do nas pasowal:) bynajmniej tak mi sie wydaje:)
-
Mariusz przeciez Ty jestes sztywniak...sztywny jak kołek ą ę i te sprawy:D
-
Szanowny Panie Czarny_28 chcialem zauwazyc iz z calym szacunkiem i powazaniem zgadzam sie z Panskim skromnym jakze trafionym w samo sedno zdaniem ze jestem sztywniakiem;) kurde ale musialem sie starac zeby takie madre zdanie wymyslec hehe
-
no wlasnie jakos tak nie w Twoim styli Szanowny Panie Mariuszu dsm z (Dziewczecej Służby Maryjnej-tak mi sie zawsze kojarzyl Twoj nick hahaha ale nie chcialem Ci tego pisac)
-
kurde rozszyfrowales moj nick ;)
-
-
kiedys tak jakos spontanicznie to wyszlo mial byc krutki a co znaczy to nie wiem ale kiedys cos sensownego i zabawnego wymysle:)