No dobra z tą oscylacją przesadziłem :D Ale w Silverline już jest stabilizacja :P
Printable View
No dobra z tą oscylacją przesadziłem :D Ale w Silverline już jest stabilizacja :P
a ma soft start, bo ''czytałem'' ze to też dość ważne.:D
Trochę więcej samodzielnego myślenia, bo kazdy chce robić korekty, a większość nie potrafi zrozumieć ze nie ma manuala tp: '' jak zrobić dobrą korektę lakieru''.
Silverline też jeden model ma a drugi nie ma - w dodatku nie działa ona nawet tak jak choćby w Lare 11.
Jak zrobisz 10 czy 20 to sam odwolasz to co mówisz teraz i stwierdzisz ze jeszcze trochę ci brakuje do perfekcji.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Dobra, do polerki mam taki zestaw:
Maszyna DA Lare
Pastty manzerny 500/2500/4000
politura PB black hole
wosk colli 476s
Tylko pytanie, jaki cleaner polecacie do tego zestawu? Cleaner aplikuje rozumiem przed politura, po polerce pastami?
Czyli: mycie APC (zeby usunac wosk) > polerka pastami > cleaner > politura > wosk ?
Zamiast BH ,weź sobie Prime Amigo
Pod PB bh nie dajesz cleanera. Co do amigo nie mam zdania. Tylko po pastach umyj ipa albo czym tam chcesz.
Dobrze jakby jeszcze glinka poszla przed polerowaniem
Wysłane z mojego FreeTAB 9000 IPS IC przy użyciu Tapatalka
Zdecydowanie tak: "mycie"-> polerka pastami > IPA -> cleaner -> glaze -> wosk.
Grzechem detailera jest pominięcie cleanera !
Prima Amigo może zastąpić Ci cleaner+glaze ponieważ jest to glaze z dużą zawartością cleanerów.
Podbija blask i oczyszcza chemicznie lakier.
Jednak jak już masz PoorBoy's Black Hole to dokup tylko cleaner (Sonusa jest ok i nie jest drogi).