Podrowienia dla kierowcy 147 widzianego wczoraj na Orlenie przy ul. Klecińskiej - odmachane :-)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Podrowienia dla kierowcy 147 widzianego wczoraj na Orlenie przy ul. Klecińskiej - odmachane :-)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam właściciela czerwonej 156 SW FL na ramkach, koło Quattro Forum we Wro, gdzie także zaparkowałem dziś pod wieczór swoją krowę ;)
Również pozdrawiam. Spotkanie AR uwiecznione na zdjęciu. :D
Załącznik 200738
Dziś nie pozdrawiam alfaholika parkującego na trawniku swoją czerwona 147FL, w trakcie biegu firmowego w okolicach Olimpijskiego...
A wystarczyło zaparkować dalej.
Pozdro dla czarnej gt ź która kawałek jechałem główna droga we Wrocławiu przy Auchanie ;) srebrna 147 fl dzg ;)
Szara 156 sw po lifcie na klubowych ramkach ostatnio często widywana przy biedronce na Bielanach wrocławskich.
Pozdro.
Dziś mi się trochę uzbierało ;)
1. 156 z Gdyni na ramkach na parkingu Alberta w Nachodzie
2. 147, na drodze stu zakretów za Kudową
3. 159, sekundę po ten 147 na tej samej drodze
4. GTV, na ramka, zaparkowana we Włodowicach
5. 156 na przejeździe kolejowym w Dzierżoniowie
6. 156 FL na TKI, na tym samym przejeździe, nie zdążyłem z łapką ;)
7. 166 w Sobótce, była łapka :)
8. 166 na ramkach koło Gniechowic, pzdro!
9. No i 159 od Strzegomian do Gniechowic lecieliśmy obok siebie, potem spasowałem a za kolegą tylko kurz został :)
Pozdrawiam wszystkich kierowników !!
Rain nr 6. to ja :) powróciłem do alfy (kiedyś byłem na spocie w świdnicy na zalewie też 156 tylko że czarnym SW przed liftem) Ja za to wczoraj widziałem srebna 156 w sedanie na ramkach trasa ddz- swidnica, a w sobotę po pracy z bielawy wyjeżdżałem to mijałem oramkowaną SW ciemnego koloru 156 kierowca patrzył w moją stronę ale nie zdąrzyłem machnąć :)
Pozdrowienia dla spotykanego przed chwilą koło LG kolegi z pięknej czarnej 147 :) Rej. DOL 40907. :)
Wczoraj przed Świdnicą mijany kolega Trin, łapki były.
PS. Fajne uczucie, jedziesz w sznurze nijakich aut, i nagle oczom ukazuje takie cacuszko jak GTV Trina :)
Pozdrawiam :) coś pięknego ta twoja GT, alfy się rzucają w oczy natychmiastowo a w szczególności gt, gtv i brera:)
I za to kochamy Alfy :)
Wczoraj na myjni przy statoilu/lydlu na pl Strzegomskim/ Braniborskiej widziany kolega myjacy czarna 166 z ramkami. Sry ze nie podszedłem ale tzw. czas mnie gonił. Pozdrawiam
wyklekotał i zadymil JTD
O 18:41 widziana granatowa 159 SW oramkowana,wyjezdżająca z Tymiankowej w Pełczyńską.
Widziany jakieś 20 minut wcześniej kolega w czarnej GT z ramkami RBR na Strzegomskiej, łapka byla ( i z miesiąc temu na Statoilu ,,rąsia przybita" na Braniborskiej).
Pozdrawiam
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla blond giulietty DKL z blond alfoholiczka za kółkiem widziane w Jastrzębiej Górze :-)
Pozdrowienia dla pięknej 166Fl na blachach PO... Dziś ok. 12:45 na moście milenijnym we Wrocławiu. Światełka były :)
Widziana granatowa 156 SW mijana na chrobrego, łapki były, pozdrawiam :)
Dziś na trasie Wrocław- Trzebnica widziane dwie Alfy: 156 około godziny 9 oraz 147 DW191RR w godzinach popołudniowych. Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 w sedanie spotkanego wczoraj 17tej gdzieś pod Nową Rudą, odmachane :)
Pozdrawiam wlasciciela czarnej 156, którą spotkalem przed chwilą w Świebodzicach na stacji kolejowej.http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/05/553.jpg
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Załącznik 202325
Pozdrowienia dla Alfy po lewej. Ta sama trasa robilismy zakupy, pozniej widzialem Cie w Biedronce :P
Dziś w dzierżoniowie koło 17 mijałem czarna GT, kierowca machał lecz nie zdąrzyłem :) pozdrawiam
Dzisiaj na trasie Szklarska Poręba - Wrocław widziana czarna 145 DJ ( pomiędzy Jelenią a Bolkowem) pzdr
wczoraj po południu czarna 159 sedan na ramkach w DST
Pozdr.
Pozdrowienia dla właściciela oramkowanej 156 DSR..... (srebrna) jadącego dziś ul Gagarina o 16.35
MateuszXXX - to byłem ja tą czarną GT :) Pozdrawiam serdecznie, ładną masz sztukę.
O proszę Łódź na mojej wichurze się pojawiła :) następnym razem trzeba pisać jak ktoś odwiedza okolice zawsze można zrobić spota :)
Pozdrawiam Panią z 147 FL wyjeżdżającą dziś z Orlenu w Jelczu-Laskowice, skrecała potem na Wrocław. Ramki z forum.
Widziany też w Oławie Pan z 166, któremu mandat od razu bym wlepił. 2 metry od przejścia dla pieszych, choć 5 metrów dalej wolne miejsca parkingowe
Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
MateuszXXX - wracaliśmy z Gór Stołowych, ale następnym razem chętnie :) Nawet zastanawiałem się czy spotujecie w Waszych stronach.
Musisz przejrzeć wątek dolnośląski :) tak są tu spoty chodź ja po 2 letniej przerwie znów wróciłem do AR, i zacznę się pojawiać na spotach jak tylko czas pozwoli :) I koniecznie muszę zamówić rameczki :) bo wiele ludzi patrzy na mnie i nie wie czy machać czy nie :)
Jakieś 30 minut wcześniej widziana 156 z ramką z tyłu na Robotniczej. Pzdr
Pozdrawiam widzianą jakąś godzinę temu na shellu w zgorzelcu 147 srebrną FL ;) Wymieniliśmy parę zdań, zaprosiłem na forum ;) Kierowca także 147fl srebrnej tylko 5d :P
pozdrowienia dla kierowcy białego dostawczaka widzianego dzisiaj na Milenijnym przed 7:00, który miał z tylu przyklejone logo Alfy;)
MateuszXXX - czy to Ty mrugałeś mi dzisiaj po godzinie 18-stej? Jechałeś w stronę Świdnicy, mijaliśmy się za Starym Jaworowem.
Dokładnie :)