Tomaz widziany na Świerzawskiej , a dokładnie jego Alfa ... Śliczna :)
Printable View
Tomaz widziany na Świerzawskiej , a dokładnie jego Alfa ... Śliczna :)
Ha! Pozdrawiam :)
I dziękuję!
Cały dzień tam spędziłem.
Pozdrawiam właściciela czerwonej GTV środa pod Leroy Merlin w Zlotnikach. Stalem obok, odjechales minute przede mna
Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka
Wczoraj jeżdżąc pół dnia po Poznaniu widziałem 1 Stelvio. Pod wieczór byłem w Plewiskach na lodach oraz w Lidlu i przez pół godziny widziałem 4 sztuki Stelvio. Szok
Ciekawostka:
Od czwartu do poniedziałku byłem na Węgrzech. Trochę kilometrów zrobiłem (ok 1500). Przez całą trasę i pobyt na miejscu widziałem 2x Giulia Q (jedna na polskich, druga na szwajcarskich blachach), 1x Giulia Veloce (PL), 2x Stelvio (PL i węgierskie). Razem z moją będzie 6 sztuk nowych modeli AR, z czego 4 przyjechały z Polski na wyścig (widziane przy torze). Mam zaszczyt jeździć bardzo egzotycznym autem ;)
Z przyjemnych rzeczy to kilka razy lokalne starsze Alfy mrugały w ramach pozdrowienia - u nas już nie spotykam się z tym niestety...
Obwodnica Środy wlkp giulia czarna. Był mandacik? Jeśli był to chyba niski bo nic nie nauczył. :)
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy Giulia Q z krótką Poznańska tablica. Mijalismy się w Ustroniu.
No to pozdrowienia Mumins-widziany dziś zadek 166 na Wojska Polskiego w Raciborku.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk