Tak, wiem, wszyscy to mówią, ale notorycznie styki nawalają czy coś takiego?... :P :D
Printable View
Pozdrowienia dla Marcina i jego brazowej 159 ktorego spotkalem dzis pod Frazzesem w Dębicy.Troszke pogawedzilismy i obmacalismy swoje auta
pozdro dla AndrzejGP23 konkretnie oslepionego przed chwila na Rzeszowskiej pod Rajem w Debicy. oczywiscie byla reakcja zwrotna :)
Pozdrowienia dla Alfy 156 o Nr. RNI 24NU która stała pod tesco w STW :)
Pozdrowienia dla kolegi Garfield widzianego dzisiaj chyba coś ok. 13 na Rejtana... widziałeś mnie - ja do Ciebie rękę podniosłem, ale chyba nie dotarł do Ciebie gest, bo odzewu nie było:/ Pozdrawiam również srebrną 147 z klubu IKAR koło której ustawiłem się dzisiaj pięknie równolegle pod Majsterem na przemysłowej. Kolega miał w srebrnym kolorze Bellę z oryginalnymi emblematami QV co nie ukrywam mnie zawstydziło, bo ja stanąłem ze sztukami od Omena:P
Gest dotarł. Ja podniosłem wcześniej, ale widocznie za wcześnie opuściłem. Również pozdrawiam.
pozdro dla kierownika ciemno-niebieskiej 156SW widzianego wczoraj w Debicy przy ogrodkach dzialkowych na 1. Maja, byla lapka :)
pozdrowienia dla Pasażerów czerwonego mito z ramkami na rze widzianego wczoraj o 13.10 w rzeszowie jadącego w stronę graffici :)
Zgadza się Alfa, miejsce i godzina, tylko to "RZE" trochę nie tego... W każdym razie dziękujemy i pozdrawiamy również :)
Pozdrawiam też miłego Pana ze 159ki spotkanego wczoraj na wymianie opon, który nigdy nie słyszał o Alfaholikach :( Dostał ode mnie klubową wizytówkę i mam nadzieję, że niedługo zagości na naszym Forum. W każdym razie obiecał mi to. ;)