Nie wiem czy zauważyłeś, ale odmachałem - pzdr :)
Printable View
Nie wiem czy zauważyłeś, ale odmachałem - pzdr :)
Podsumowanie z dzisiejszego dnia:
Alfa 146 na ramkach, stałeś obok mnie na światłach między Tesco a meblami Bodzio na Bielanach, zauważyłem jak już ruszyłeś :P
Mijana Alfa 159 DTR na ramkach, niestety kierowca nie odmachał,
I widziania 159sw na ramkach, na parkingu koło budynku A1 na pwr.
Alfa156 DOL ... na ramkach dziś przed godz 21 na ulicy Gagarina
Widzana Malgo dziś ok 19 pod Kauflandem we Wro.
Ps. Nie pozwala mężowi jeździć [emoji14]
Pozdrawiam kolegę widzianego wczoraj na dziedzińcu BNY Mellon
Załącznik 203026
Pozdrawiam kolegę z Alfy 147 stojącego dziś około 18 w korku do Kryniczna na krajowej 5. Nie zauważyłem numerów rejestracyjnych. Jechałem w przeciwnym kierunku.
Pozdrawiam klubowicza z SW, zaparkowanego dzisiaj na Kiełczowskiej przy przedszkolu ;)
Pozdrawiam kierowniczkę której nie zdążyłem odmachać w dzierzoniowie, która poruszała się czarna 159 na DKL :)
Dziś jadąc i wracając z pracy widziałem tą samą 147 na blachach FZA lub FZGxx447 (teraz dobrze nie pamiętam), rano (ok.7:30) dojechałem do niej na Ślężnej, potem wyprzedziłem na autostradzie między Bielanami, a wjazdem na AOW, a na powrocie spotkałem ją na Armii Krajowej jak skręcała w Borowską (ok. 20:20)- ona stała na lewoskręcie, a ja jechałem na wprost z lewego pasa w kierunku Krakowskiej.
BTW. Kolega może mnie nie kojarzyć bo nie jechałem Alfą.
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Brery jadącej dziś przed 8 w kierunku Trzebnicy na krajowej 5. Mrugnąłeś światłami. Odmachałem w ostatniej chwili.
[MENTION=39784]malgo[/MENTION] powiedz Tomkowi co by skrzynkę ogarnął na forum, bo nie można PW wysłać ;), poszedł mail z mojej skrzynki na o2 :) ( jeżeli źle rozkminiam ,,zależności" to przepraszam :) )
DW: [MENTION=32343]tomaszchwesiuk[/MENTION]
END OT
Sebawroc juz jest wszytsko aktywne wróciło do normy.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Wczoraj widziane dwie Alfy: czarne 159 DTR437.. widziane na parkingu przy Zielonym Centrum w Psarach około 17; srebrne 156 OP..... zaparkowane przy Łódzkiej we Wrocławiu. Pozdrawiam
Kto ma czarną 159 SW 1.9 na tablicach DST z fotelikiem dziecięcym na przednim fotelu
I czyja kobieta jechała nią w piątek po południu od stadionu przez AOW i dalej drogą nr 8?
Fajnie musiało to wyglądać jak dwie identyczne 159 przegoniły wszystko lewym pasem ;)
Pozdrawiam
Dziś widziana 145 a ramkach w Świdnicy prowadzoną przez dziewczynę, jednak nie wzruszona na widok innej alfy na ramkach.
Dwie łapki wymienione z kolegami bez ranek jedna na lodzamczu ze zrebrna 156 i jedna w mokrzeszowie chyba z GT.
Dodatkowo pozdrowienia dla Krysi widzianej bez alfy za to z gromadka małych słodkich skubancow:p
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Widziana wczoraj Alfa 159 SW SKL..... na Rychtalskiej we Wrocławiu. Pozdrawiam
Widziana dzisiaj rano Brera kolegi [MENTION=59951]Niedziel[/MENTION] w Irbisie
Pozdrawiam :)
No to moja 9 dzisiaj dołączyła do Twojej :D
pozdrawiam kierowce srebrnej, poliftowej 156 rej. DZL którego często widuje rano, koło 7:00 w drodze do pracy;) zawsze pomachane:)
Przedliftowa czarna 166 DW z ramką, widziana przed chwila na pl Strzegomskim - skręcała w Braniborską. Pzdr
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Hej Poszukuje kogoś kto ma 1.9 JTS w Alfie 159 we Wrocławiu.
Pozdro jeszcze raz dla kolegi z czarnej 147 TS spotkanego dziś na światłach przy zajezdni na ślężnej. Nie miałeś ramek i nie byłem pewien. A rąsie zobaczyłem w ostatniej chwili ;-)
Pozdrawiam mijaną Alfę 159, chyba DSR, dzisiaj przed 7 w Gniechowicach, koło orlenu :)
Widziany Tallmen na Wieniawskiego ok. 19.30 ;)
Wysłane z mojego 6050Y przy użyciu Tapatalka
Widziana lazurowa 156 SW Lift DW044... w SZCZYTNIE war-maz.
Pozdrawiam kolege z pięknej czarnej 159 Ti (DTR...) widzianego przed chwilą koło Auchana :) PS.Piękna Bella... jak dorosnę to właśnie taką sobie kupię ;p
28.07 w Ligocie Pięknej jak na Wrocław stała świetna GT, alusy też mega! Pozdrawiam
Dzisiaj po 13 łyknęła mnie czarna Brera(?) na ramkach, pozdro! Leciałem 146
Widziany Franekk na alei Podwale :)
Wysłane z mojego 6050Y przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę z czarnej GT. Widziana na komandorskiej pod UE.