pozdro dla arcykor'a widzianego w centrum,
i dla kierownika 156 srebrna na ramkach, zaparkowana pod Ikeą ok 15:20
i 02.05 też pod Ikeą czerwona Brera - zostawiłem wizytówkę za szybą :)
Printable View
pozdro dla arcykor'a widzianego w centrum,
i dla kierownika 156 srebrna na ramkach, zaparkowana pod Ikeą ok 15:20
i 02.05 też pod Ikeą czerwona Brera - zostawiłem wizytówkę za szybą :)
Pozdrowienia dla kierowniczki lub kierowcy żółtego oramkowanego mito, widzianego wczoraj na parkingu w galerii Kazimierz.
Prawdopodobnie Pietropili widziany 20 minut temu na browarze, pozdrowienia ;)
Prozdowienia dla kolegi w srebrnej GT na rej. SH..... Pomachane było na trasie Katowice-Mikołów około 17:30 i jakieś 20min później widzieliśmy się na górce mikołowskiej.
Pozdrawiam czarną GT na rej. SCI na klubowych ramkach która o godzinie 17:30 przemknęła dzisiaj (05.05)
przez skrzyżowanie w Brzeszczach kierując się na Pszczyne ...
Machałem ale niestety nie zostałem zauważony :( :P
- - - Updated - - -
A i pozdrowienia dla kierownika bordowej 156 z którym miałem przyjemność pościgać się trochę na
A4 Katowice-Wrocław we czwartek awaryjne i łapka w górze były :)
[QUOTE=QFoR;1178639]Pozdrawiam czarną GT na rej. SCI na klubowych ramkach która o godzinie 17:30 przemknęła dzisiaj (05.05)przez skrzyżowanie w Brzeszczach kierując się na Pszczyne ...Machałem ale niestety nie zostałem zauważony :( :P [QUOTE]
To ja :) Pozdrawiam również :) W tym wieku wzrok już nie ten :P
I pozdro dla Sołtysa, z którym minęłam się w Okrajniku :)
Pozdrawiam wszystkich wczoraj co wracali z Okolic Suchej Beskidzkiej w stronę Tychów, szczególnie kierownika i kierowniczkę z klubowymi ramkami , których spotkaliśmy w korku w Oświęcimiu, łapki były , ja pojechałem objazdem i minąłem prawie cały korek tam , przy okazji was tam wyprzedziłem :).A i jeszcze na wartogłowcu jechała czarna 147 na klubowych ramkach ale chyba nas nie zauważyła.
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 SW FL KOL XXXX który migał do mnie na moście w Będzinie koło EC. Machałem- nie wiem czy zauważyłeś:)
Oraz pozdrowienia dla czecha w srebrnej 156 sedan który machał do mnie gdzieś na drodze między Prostejovem a Blanskiem :)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 nr. KNT 7K.. zaparkowanej wczoraj około 13.00 w Szczawnicy :)
Pozdrawiam kolege z Czarnej 147 na blaszkach SCI widziany wczopraj o godzinie 12.30 w miejscowości ZUBRZYCA GÓRNA kierunek maków podhalański :) Jechałem srebrną 147 :) miło ze ktoś jeszcze podniesie ręke i pozdrowi :)
Pozdrawiam kierownika i pasażer ciemnej 147 na KWI, którzy wczoraj obtrąbili mnie na skrzyżowaniu zakopiańskiej z brożka i wadowicką około godziny 19.30. Śliwkowa 156 sw .
Pozdrawiam strzałe Naura która stała standardowo zaparkowana na os. R :) oraz kierowce czarnej Alfy zaparkowanej przy biedronke na H w Tychach :)
Moja szczała też pozdrawia twoją szczałę :D
Pozdrawiam Marshalla widzianego w Zabrzu :-) pogadane :-)
Wysłane z mojego HTC One S
Pozdrawiam majkelaDG spotkanego pod ośrodkiem zdrowia. wymienilismy uprzejmości :-)
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Pozdrowienia dla alfaholika (jaboleq??) ze srebrnego sportwagona (chyba 159, albo 156), który wczoraj zaparkował przy m-logisticu w Tychach :)
Ja pozdrawiam kierowcę czerwonej 146 na ramkach, z którą często mijam się na drodze 88 przed 6 rano.
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej Julki mijanej dzisiaj koło 10:30 w Katowicach - pomachane :)
Pozdrawiam właściciela srebrnej 147 na blachach SBL z ramkami zaparkowaną pod OBI w Tychach na Towarowej dziś ok 17.
Pozdro dla niebieskiej 156 Sportwagon (rej STxxxxxE) widzianej dziś na stacji Shell na Budowlanych. Ramki były ale czy to ktoś od Nas?
a ja pozdrawiam Zombka :D dzięki że mnie wpuściłeś :P
Pozdrawiam kolegę w 156 chyba po fl mijanego dzisiaj w Zabrzu na 3-go maja kolo godziny 19. Łapki były :-)
Wysłane z mojego HTC One S
Pozdrawiam kolege w czarnej 147 po fl ktory wpuscil mnie przed siebie w katowicach przed tunelem, swiatelka byly :)
Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk
pozdrawiam kolege z czarnej 156 fotografujacego 2 156-ki w Katowicach na ul. Panewnickiej w zeszłą sobote
Pozdrowienia dla kolegi od którego wczoraj odbierałem zakupiony przez allegro pokrowiec viledy , jak się okazało sprzedawca posiada ładną czarną 147 z rameczkami :)
Tarnów, piątek, koło godziny 14, srebrna 156-pozdrowienia dla Pana, ktory wskazał mi drogę w kierunku A4. Jechalem sluzbowym. Ramek brak, ale moze czytasz forum-jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.
Pozdrowienia rowniez dla GT widzianej na autostradzie za Tarnowem, raz ok. 11, drugi po 14.
Dzis bede sie wloczyl po Zywiecczyznie, tym razem juz Alfa ;)
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
Załącznik 95574
Raczej nikt od nas, ramek brak, ale puszczane baki jedne z wiekszych jakie widzialem;] ten na zdjeciu to mniej niz polowa mozliwosci tej 156;)
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 SZY na ramkach, który pomachał mi w sobotę ok 13.30 w Żywcu. Trochę się zagapiłam i nie zdążyłam odmachać :)
Pzdr dla czarnych GT i 159 obie SCI, którym nie zdążyłem odmachać w Skoczowie :)
Pozdro dla Nazara mijanego przed chwilą na jego ulicy ;)
W niedzielę mi migał i machał kolega z Lancia Delta przy Tesco ... kto to bo zaskoczył bardzo :)
Pozdrawiam kogoś kto parkuje żółtawą popękaną, zaniedbaną żółtawą Alfę 145 z przyklejoną taśmą prawą tylnią lampą która parkuje (chyba codziennie - bo co tam jestem to tam stoi) przed szlabanem przy wjeździe do Ośrodka Rehabilitacji w Jaworzu. Weź Pan(i) coś z tym zrób bo gańba :P