Napisał
Lober
Może nie do końca w temacie, bo jest mi dość obojętne czy samochód będzie po, czy przed liftem- sprawa dotyczy zakupu Giuli.
Wysłałem zapytanie do AF o ofertę przez ich stronę, oddzwoniono do mnie chyba z centrali i zapytano, który salon ma się ze mną kontaktować- odparłem, że obojętne, ale najchętniej z terenu lub okolic Warszawy. Dostałem info, że przekazano do dealera i... czekam.
Czytałem w paru wątkach, że pojawiają się problemy z otrzymaniem oferty. Chciałem się załapać na ceny z "Nocy Cudów", ale widzę, że już poznikały te atrakcyjne oferty na zakup Giulii, a właściwie te samochody są, ale podrożały o ok 35-40 tys zł. Na otomoto jeszcze pozostały oferty z nocy cudów, ale nie wiem, czy jest szansa na zakup samochodu w tej cenie. W ogłoszeniu napisano, że warunkiem uzyskania rabatu/oferty specjalnej jest zafakturowanie w dniach 18 i 19 czerwca. Macie w tej dziedzinie jakieś doświadczenie? Chciałem kupić Veloce 280KM i było parę sztuk mieszczących się w moim budżecie 155-165 tys zł. Obawiam się, że jest już po ptakach, albo zaraz będzie, bo z niezrozumiałych dla mnie przyczyn Alfa Romeo jakoś niechętnie chce się pozbywać takich samochodów- przynajmniej takie wnioski wyciągnąłem z niektórych wpisów tutaj. Co radzicie? czekać na ofertę/telefon, czy objechać parę salonów osobiście i męczyć handlowców?