rzuc jakas fote w nowych butach :)
Printable View
rzuc jakas fote w nowych butach :)
Oj, szkoda, że nie mogłam być na ten wielki come back ;) Uwierz mi Stanleyyyy, że już obmyślam nasz rocznicowy % spot i oczywiście czekam na Wasze sugestie odnośnie do fajnego miejsca, które możecie polecić:):):) najlepiej oczywiście w pobliżu KEN Center ;D
- - - Updated - - -
W zasadzie jest niedziela wieczór, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby otworzyć listę na najbliższy czwartkowy spot;)
- - - Updated - - -
Sądzę, że warto też zacząć robić listę chętnych i miejsc na nasz % spocik;) Ciekawa jestem też Waszej opinii, czy chcecie, aby to był nasz tradycyjny czwartek (co niestety może wprowadzić trochę zamieszania, jeśli chodzi nowe osoby) czy inny dzień tygodnia, np. piątek?? :):)
- - - Updated - - -
Sądzę, że warto też zacząć robić listę chętnych i miejsc na nasz % spocik;) Ciekawa jestem też Waszej opinii, czy chcecie, aby to był nasz tradycyjny czwartek (co niestety może wprowadzić trochę zamieszania, jeśli chodzi nowe osoby) czy inny dzień tygodnia, np. piątek?? :):)
będę we czwatek:)
i ja postaram się do Was dołączyć.... :-)
Też będę. Nie przewiduję niespodzianek jak ostatnio.
Co do % to lepiej tego nie łączyć. Spotkajmy się w jakąś sobotę. Może przy Multikinie albo na Kabatach? Można też zbliżyć się do centrum aby powiększyć frekwencję. Okolice stacji Metra powinny działać zachęcająco.
Melduje się w czwartek :)
ja będę w czwartek, tylko cholera gdzie i kiedy? :D bo w poprzedni czwartek o 19 w gal-moku pucha :(
Przeczytaj nazwę TEGO tematu :D :D