Pozdrowienia dla kierownika białej 147 zaparkowanej pod Leroy Merlin w niedzielę około godz. 10:30.;)
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika białej 147 zaparkowanej pod Leroy Merlin w niedzielę około godz. 10:30.;)
Pozdrawiam kolezanke, ktora pozdrawialem wczoraj na wysokosci Kabla, na Wielickiej w Krakowie w ciemnej 156. Pomachane.
Pozdrawiam srebrną, oramkowaną GTV (KOS...) z numerem 69 z ubiegłorocznego zlotu na szybie, którą widziałem koło 12:45 w Brzeszczach koło Netto.
Pozdrawiam kolegę z 164 na tej FNW mijamy na ulicy kozuchowskiej w Zielonej Górze ? Kto to taki ?
Ja pozdrawiam AR 147 SR ****E z niedzieli na parkingu za Pałacem Kultury Zagłębia, zostawiłem karteczkę ale cisza ;)
Załącznik 95767
Pozdrowienia dla kierowców dwóch 147mek (czarna i jasna) mijanych dzisiaj ok. 1545 pomiędzy Cieszynem a Zebrzydowicami... jechaliście jakieś 500 metrów jeden za drugim... w sumie to zobaczyć dwie alfy w tak krótkim czasie to żadkość
pozdro dla kolegi w GT mijanego w dg okolo 20:00 na 11-listopada, odmachałem ale późno bo żech sie zagapił na dziołchy :D
to sie byłech chyba jo :-)
Pozdrawiam kierownika czarnej Alfy 156, spotkanego przy skrzyżowaniu przy Shellu na Bratysławskiej. Były pozdrowienia :)
btw - przejechałem 11tysięcy km moją bellą i to dopiero drugi alfaholik spotkany przeze mnie na drodze...
Pozdrowienia dla kolegi w sebrnym sportwagonie na szprychowych felgach spotkanego na Sciegiennego w Katowicach. Myślałem, że ramki w barwach wloskiej flagi to z alfaklubu, potem się przyjżałem, że nasze :)
Pozdrawiam roba146 który stał na alejach i stukal w telefon:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam Sharpiego? mijanego dziś na Grota
Zgadza się ;) Pozdro
a ja pozdrawiam kobiete jadąca w kierunku Oswiecimia w Bieruniu :) łapki byly ;)
Dziś około 17 w Pszczynie spotkana 159 rej WZ, ale nie wiem czy kolega zauważył jak odmachałam :)
to ja pozdrowie kolege z Wroclawia Alfa 159 spotkanego u Cinka, 2 jeszcze_nie_forumowiczow Giulietta tamze, i czarna 156 SW mijana w Piekarach. I Cinka tez, a co :)
ps. i Georga, ktorego nie spotkalem :)
cza było na garaż do niego podjechać ;)
Która z Pań jechała dziś za mną przez dłuższy odcinek na Sikorskiego (Tychy)? Godzina 13:35, Alfa 147 ST 47**E ??
@ Omen - bylem, ale zamkniete :) jak dzwonil ze wrocil to juz w Gliwicach bylem
Aaa chyba ze tak ;)
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
Pozdrawiam kolegę lub koleżankę, którego/której auto - Czarna Alfa 155 stała wczoraj na parkingu w Tychach przy Piramidzie na parkingu :)
Kto przejeżdżał wczoraj na tyskich blachach przez Drogomyśl po 19?
dzisiaj ok. 6.10 na rybnickiej, wjazd do gliwic, alfa 147 SR na ramkach :-)
Kolega mnie nie zauwazył.
pozdrawiam,
Adam
pozdrawiam mijającego się ze mną kolegę w czarnej 156 w Polance Wielkiej okolo 15 , sorki ze nie zdążyłem raczki podnieść .
Pozdrawiam czarna 156, czarna GT, grafit[szara] 156 z rameczkami na KOS Oświęcim Powstańców Śl....coraz więcej KOS-ów z rameczkami;]]]]
Pozdrawiam kierowcę stalowo-szarej chyba GTV z ramkami, zaparkowanej dziś przy Placu Miarki w Katowicach, piękne auto :)
pozdr dla kolegi w czarnej 159sw na rej sk mijanego dzis w osw (godz po 13), pomachane z obu stron :) i kolege w czarnej julce mijanego na urbanowicach ok godz 13.30, tez odmachane
pozdrawiam czarna 147, czarna 155 i biala 156 (tylko tutaj kierownik odmachal :D) widziane wczoraj w Krakowie na Igołomskiej ok. 18-19.
rustupl, widziałem Ciebie ze 3 dni temu na Bytomiu ;)