Pozdrawiam dwóch brzydali w Giulii Q mijanych w sobotę między Suchą a Okrainą :p
Printable View
Pozdrawiam dwóch brzydali w Giulii Q mijanych w sobotę między Suchą a Okrainą :p
pozdrowienia dla czarnej 159 Busko kier KR :) Biała Julka :)))
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW (ramki klubowe) ciągnącej na sznurku dumę niemieckiej motoryzacji (jakieś VW kombi), Ul.Centralna w Nowohucką. Piękny widok, jako alfaholik umierałem z dumy.
Pozdrawiam czarną 156 (na ramkach klubowych) - dzisiaj rano stała na parkingu koło klasztoru Salwatorianów w Trzebini - niestety kierowcy nie udało mi się namierzyć ;)
Swoją drogą moją 159 mam dopiero od około miesiąca i początkowo szokiem było dla mnie to, że kierowcy Alfy rzeczywiście pozdrawiają się na drodze. Wśród innych marek raczej tego nie ma. Powoli zaczynam się oswajać z tym, że z większości mijanych Alf ktoś do mnie macha jak szalony :) To chyba rzeczywiście jest alfaholizm :P
u mnie w Oświęcimiu raczej rzadko kto odmachuje bo przeważnie to albo dziadki społeczniaki z alfami rodem z flinstonów albo nie alfaholicy… szkoda bo nawet nie ma z kim sobie pomachać :(
ja to Ciebie i Lotka wypatruje już od hohoho, od kad założyłem konto na forum i przekonałem się ze u nas w tym wypizdowie sa i Alfaholicy :P
Mnie wypatruj w czerwonej GT na czarnych felgach, albo w czarnej 159SW
Jest wystawiona na sprzedaż, ale jest jeszcze w moich rękach. Stoi u rodziców w domu rodzinnym i prawie nią nie jeżdżę.