yhm :) dzieki ;) dopiero zaczynam zabawe z kablem ;) mialem kieys sytuacje z mechanikiem ze skasowal mnie 50 euro za podczepienie do kompa ... pokazalu mu blad...ale nie wiedzial co to za blad ;P
Printable View
yhm :) dzieki ;) dopiero zaczynam zabawe z kablem ;) mialem kieys sytuacje z mechanikiem ze skasowal mnie 50 euro za podczepienie do kompa ... pokazalu mu blad...ale nie wiedzial co to za blad ;P
wykasowal ;) ale nie znal na tyle angielskiego zeby powiedziec co to :P kasowalismy w samochodzie Zony ;) fiat stilo :P
Ja kiedyś zapłaciłem dychę za podpięcie do kompa. Mechanik tylko się podpiął i nie wiedział co dalej, a ja mu mówiłem co ma robić. Chyba mu się głupio zrobiło i skasował mnie "half price" :lol:
Ja ostatnio z 2.4 byłem u dwóch mechanioróm nie miałem kabelka jeszcze wtedy i nie mogli w ogóle sie połaćzyć z bella dopiero trzeci snapoonem sie połaczył pokazał błedy ale on mi tego nie zrobi nawet nie wiedział gdzie jest EGR i nie wziął ode mnie nic najpierw przysłał młodego którego musiałem uswiadomić gdzie jest Turbo bo nie mógł zlokalizować :D
Tak apropos zlotu... Zabierze ktoś Bartka ze sobą?
ja postaram sie tylko w zaleznosci z ktorej czesci Dublina bede jechal ;)