Pozdro dla widzianej dzisiaj na Bora szarej 147 KR xxxMF (chyba) na ramkach. Pomachane i odmachane. Kolega jechal gdzies w moja okolice.
Printable View
Pozdro dla widzianej dzisiaj na Bora szarej 147 KR xxxMF (chyba) na ramkach. Pomachane i odmachane. Kolega jechal gdzies w moja okolice.
Pozdrawiam czarną 156 SW na rej. RZE, dalej nie pamiętam, Gorlice obok stacji STATOIL Pani mi mrugnęła awaryjnymi ja z opóźnieniem długimi ;p. Pozdrawiam.
Pozdrawiam Granatowa chyba 156, sprzed liftu, rej KRA, na trasie Kraków-Tarnów, widziana w sobotę ok 13. Nie zauważyłam czy ma ramki, ale kolega pięknie odmachał :) Człowiek później chodzi szczęśliwy cały dzień :D
Pozdrowionka dla Krzyskia, z ktorym sie dzisiaj mijalem:) lapki juz z daleka byly do machania gotowe:P
P.S. sprawdz sobie swiatla, bo albo jedno Ci nie swieci, albo slonce tak bilo i wygladalo to jakbys jednego nie mial:P
czarna 156 SW przed FL na SC tablicach troszke z kolegą pośmigaliśmy po sosnowcu :) cos te 2,4 słabe :)
PZDR dla tomaszamagiery widzianego wczoraj w Żywcu w godz od 18 do 19.Odwaliłes kawał dobrej roboty.W drodze nazot udało sie nawet zmarznąć :D prawie jak w grudniu w drodze na pasterka :D <piwo> o3wiscie jeszcze bedzie :) Dla loli gta tyz :*
Tomasz robi klimatyzacje? ;D
Pozdrowienia dla wszystkich Alf widzianych dziś przy ITALAUTO w Katowicach :) w sumie dwie 147, no i standardowo czerwona 156 SBE którą kolega jeździ do pracy w pobliżu ;)
Pozdrawiam także wczorajszego nieznajomego z Alfy który mi pomachał na ul Katowickiej w Mysłowicach ;)
Pozdrowienia dla kierowniczki ze sredrnej 156 sedan o numerach KBR.... widzianej w Ropczycach na ul. Rzeszowskiej dzis ok. godz. 14 30 trema nie pozwolila nam pomachac bo z jednej i drugiej strony stalismy w korku i jakos tak wyszlo.... :p