Dziękuję, pogoda ma być dopiero od jutra ☺ chodź mi osobiście pogoda pasuje bo nie jest gorąco, widze że tu w okolicach Mielna Koszalina mało Alf smiga, a szkoda ☺
Printable View
Dziękuję, pogoda ma być dopiero od jutra ☺ chodź mi osobiście pogoda pasuje bo nie jest gorąco, widze że tu w okolicach Mielna Koszalina mało Alf smiga, a szkoda ☺
Kto w przedwczoraj parkował na Małej Toskanii czarną 159 na ramkach ?\
Jubileusz ;) Kto flaszkę stawia ?;)
Pozdrawiam kierowników mijanych wczoraj w Lubinie, jedną oramkowana GT i jedna z akcentami flagi włoskiej czarna 156 sw
Pozdrawiam kolegę w 147-ce na ramkach parkująca na podwórku przy ul. Ruskiej ;). Podziwiam odwagę wjazdu na te dziury :D
Widzę że na ddz pojawiła się 166 oramkowana czarna
Pozdrawiam kierowców dwóch Alf GT widzianych dziś przed 14. Czerwoną DW099LV jadąca z Krzywoustego w kierunku Czajkowskiego oraz czarną DW947VX zaparkowaną na Redyckiej we Wrocławiu
O 16:15 na ul.Zwycięskiej mijana czarna 159 SW. Było machane,ale za późno zauważyłem i nie odmachałem, tylko awaryjnym walnąłem [emoji2]
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę widzianego dzisiaj przed 11 na parkingu Auchan Bielany ;)
Załącznik 210004
Kto mi dziś siedział na ogonie na AOW od Bielan do zjazdu na Długołęka - czarna 147 DOL. Pomrugane w obie strony i pomachane
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Widziana [MENTION=39784]malgo[/MENTION] dzisiaj o 13 na parkingu pod Magnolią. Pozdrawiam ;)
Widziane 2x 156 czarna i srebrna :) obie na ramkach machane ale nie odmachane.
czarna - przy szpitalu na piaskowej
srebrna - przy kauflandzie tez piaskowa
Widziane czerwone 159 na broniewskiego - odmachane
Widziana czerwona brera na KR ***** - odmachane po małym pościgu.
A ja pozdrawiam kierowniczkę mijaną w kobierzycach bliźniaczą 156 SW po lifcie :) Wymienione światełka i łapka :) i przed liftową SW która stała pod biedronką również w kobierzycach koloru "kamelon" na rejstracji SG lub SB :)
Czyja to ślicznotka bez ramek pod Auchan? http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/09/345.jpg
Huawei P9
Chciałbym pozdrowić czarną AR 147 (domyślam się, że to te auto, tyle zapamiętałem :() spotkaną w piątek 9 Września w okolicach Wałbrzycha, w drodze do Wrocławia (przy skrzyżowaniu, niestety zapomniałem jaka to była miejscowość). Była łapka, światełka, jakiś uśmiech :cool: i zrobiło się bardzo miło, że ktoś zauważył podróżnika z Pomorza w tych okolicach :) Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam!
Dziś po południu widziana srebrna 166 jadąca w kierunku Poznania na krajowej 5. Pozdrawiam
:) to mogła być moja 147 ;) bo ostatnio często śmigam tą trasą ;) o ile mówimy o tej alfie :
Załącznik 211430
Witam
Pozdrawiam wszystkich "Holików" w swoich AR z okolic Chojnowa, Złotoryi, Legnicy, Lubina, Polkowic, Głogowa, Jawora. Wschowej, Góry... wiele widziałem ostatnio... jeżdżę obecnie incognito służbową fabią bakallandu oklejoną od progów do dachu - mocno rzucającą się w oczy ... więc może ktoś widział ;)
Moja 147mka stoi w garażu i niebawem będzie musiała poszukać sobie innego pasjonata :( (koniec spamu)
Pozdrówka
dlaczego pozbywasz się Alfy?
Pozdro dla czerwonej brery na ramkach,zaparkowanej na Borowskiej,niedaleko szpitala.
Widziana 159 sw SRC na a4 3km od zjazdu na Pietrzykowice.
Godzina ok 17:20. Nie machane bo narzeczona sama jechała i nie alfą
Przed wczoraj widziana w okolicy Placu Wróblewskiego we Wrocławiu 159'ka z charakterystyczną rejestracją DW 159VX (lub XV), na ramkach! :-)
Wczoraj przed 16 widziane ciemne GT OKL 18231 zaparkowane przed sklepem na ulicy Redyckiej we Wrocławiu. Pozdrawiam
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/10/198.jpg widziany Tomek pod Auchan [emoji2]
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Kto jest moim sąsiadem? http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/10/220.jpg
Czerwona Brera na Ramiszowie. Pozdrawia kurier dpd :D
Czerwona Giuliettana ramkach między jaworem a strzegomiem godzina 16 zauważona w ostatniej chwili a operator Julki zagadany.
Wczoraj ok 17 widziana 159'ka na trasie Strzelin -> Wrocław, nie zdążyłem machnąć, jechałem Thesiską :-)
@pabloXXL: To ja! To ja! To ja!!! :)