Ramek niestety nie było ale widzę ją już 2 raz jadą Sudecką i wtedy też był odzew. Może jest tu albo na alfaclubie :D
Printable View
Ramek niestety nie było ale widzę ją już 2 raz jadą Sudecką i wtedy też był odzew. Może jest tu albo na alfaclubie :D
Chyba jeszcze trochę byłem zaspany ale chyba wisniowa czy jakoś tak. Jak ja zobaczę nastepnym razem to będę dokładniejszy w obserwacjach :D Czyją czerwoną 147 mijałem wczoraj na trasie do Złotoryi?? Pozdro :)
dziś widziana bordowa 156 DDZ6r11 o 10.30 na zwycieskiej pod salonem VW (naszczęscie tylko przejezdzala) ;P
Darus widziany na Factory w kolejce w Carrefourze :P A potem jego 166 na parkingu ;)
Chyba to tutaj powinienem napisac... pozdro dla czerwonej 147 DZL xxxx zaparkowanej na parkingu w kozieglowach w wlkp.
Pozdrowienia dla właściciela bordowej 166, za którą jechałem dzisiaj (a w zasadzie to już wczoraj, tj. 23.09) na pl. Orląt Lwowskich po godzinie 16:30 :)
Kogo widzialem dzisiaj okolo 14,15 na Legnickiej w czerwonej AR 147 jadacej w kierunku PL. JP 2 ? POZDRAWIAM