-
To na pewno celowo zainstalowany system zapobiegający parkowaniu nieschłodzonego wozu . Przecież niemożliwe żeby się zepsuły. Lub zapobiegający przed "przyciskaniem" Brery, w końcu ona ma wyglądać, a nie szybko jeździć, jak to powszechnie pojmowana [notranslate]Alfa[/notranslate]...
Swoją drogą czujniki parkowania w wozie dla Kierowcy? Czyli że co-nie czuje auta? I psujące piękne krągłości zderzaka?
;)
-
Mam mistrza, naderwałem dzisiaj plecionkę z wydechu i Bella pierdzi jak traktor aż całą budą trzęsie...w piątek jedzie do wymiany o ile się tym jakoś dokulam do mechanika :-)
-
Ja też poraz kolejny rozwalił wydech :) tym razem zerwała się rura od środkowego tłumika :D takie drogi
-
Policmajstry złapały mnie na jeździe na pozycyjnych i przy okazji zerknęli na przyciemniony przód :mad: w efekcie musiałem naderwać jej połowę przy nim, żeby miał pewność, że zdejmę w trymiga w domu. Tak też się stało. No i śmieszna sprawa, bo gość mówił, że folia była na tyle dobrze doklejona, że mniej ogarnięty policjmaster by nie zauważył :dance3: nie oklejam ponownie, za dużo strachu za mało zysku :)
-
Urwałem antenę podczas odśnieżania...
-
Złapał mi dziś w nocy tylni lewy zacisk hamulcowy przy - 5 stopniach ale chwila walki (ruch ręcznym i pulsowanie hamulcem, trochę powolnej jazdy na trzymającym zacisku celem rozgrzania) poskutkowało i bella się poddała.
-
1 załącznik(i)
Oooooo...coś się stało temu talerzyku od amortyzatoru :)
Załącznik 238497
-
Wymień puki masz jeszcze całą oponę. Jak mi strzeliło to miałem żłobienie w oponie na całym obwodzie
-
Najlepsze, że zatrzymało się dosłownie milimetr nad oponą, i w czasie jazdy szuranie słychać tylko w zakrętach albo na dziurach. Odkryłem to wczoraj rano, a do zrobienia jeszcze było 40 kilometrów, wytrzymało. Dobra Alfa :). Nowe amorki już zamówione.
-
złapałem kapcia na autostradzie :(
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka