witam
codziennie jafac do wroc do pracy widuje czarna Alfe GT na rej DOA z chromowanymi lusterkami i zmienionym ic bez kratek w zderzaku
Printable View
witam
codziennie jafac do wroc do pracy widuje czarna Alfe GT na rej DOA z chromowanymi lusterkami i zmienionym ic bez kratek w zderzaku
witam
Co to za pirat drogowy jeździ po Gądowie 166-tką DW ***EC?
Dawid_Zielu widziany na parkingu przy starym cmentarzu... Pozdrawiam:)
pozdrawiam :)
Pozdrawiam kolegę widzianego wczoraj ok. 18 na parkingu podziemnym Alei Bielany.
Załącznik 214752
to pewnie ja (z dużym prawdopodobieństwem :)).
Na trasie krążą jeszcze 2 inne czarne 159, ale na blachach DST.. obie już nauczone rączki :) nawet sami mi już z daleka machaja :D
Vanilia widziana na parkingu Tesco... Pozdrawiam:)
Dziś koło Takko w Świdnicy widziana zaparkowana GT na ramkach klubowych z czwórkami w rejestracji.
Pozdrawiam!
Pozdrowienia dla właściciela 166 widzianego na parkingu SKS na PWr w sobotę, jak i dla czerwonej Giulietty DSW widzianej pod B4 w niedzielę ;)Załącznik 215898
Pozdrawiam kolegę [MENTION=59951]Niedziel[/MENTION] widzianego wczoraj wieczorem pod Decathlonem :)
Pozdrawiam właściciela białej 155 o rejestracji DOL widzianego dzisiaj przed 15 koło hydropolis/geocentrum/polinka. Ładnie blyszczala. Szkoda taką z garażu wyjeżdżać.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Widziana 159 na ramkach kolor popielaty (chyba) rejestracja EWE na obwodnicy Wrocławia w stronę kudowy godzina 17:20 były łapki i światełka:)
Ktoś od nas zajechał do Jarka na Góralską GTV 3.0 v6?
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Bodek widziany dzisiaj koło ósmej na skrzyżowaniu Klecińskiej z Grabiszyńską.
Pozdro dla sąsiada,ktory przed chwilą wjeżdżał na os.Kminkowe. Granatowa 9 SW
Pozdro dla kolegi mrugającemu mi awaryjnymi, jadącego dzisiaj w stronę Świdnicy - czyżby Stokrotka?
zgadza sie:) pozdrowionka!
Pozdrowienia dla ciemnej 159 SW DW596XK stojącej wczoraj w korku około 17 na Ostatnim Groszu we Wrocławiu
Pozdrawiam kierowce Alfy 156 SW blachy DSW 23..... za którym jechałem(czarną astrą) kilkanascie kilometrów do Jeleniej góry.
Widziana czarna 159 sw na ramkach w Jaworze pod cmentarzem godzina 13:54
Kogo to? :-P
Pozdrowienia dla dwóch 147 widzianych 29.12 we Wrocławiu. Ciemna DOL 391.. na obwodnicy śródmiejskiej przed 9. oraz czerwoną DW 765.. zaparkowaną pod Liroy obok Factory.
Udanego Sylwestra dla wszystkich i szczęśliwie pokonanych kilometrów w nadchodzącym Nowym Roku. :)
rowniez pozdrawiam, aczkolwiek nie zauwazylem kolegi, a przy okazji Wszystkiego co najlepsze w nowym roku dla wszystkich alfaholikow oraz wielu kilometrow przejechanych z usmiechem na twarzy! :) :D
Widziana poliftowa 147 Jelcz Laskowice ok 9.30 na ramkach
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Widziany Bladyy koło alei bielany, mrugałem ale nie wiedziałem czy widziałeś, i ciemna crosswagon na wielkopolskich rejestracjach (POB chyba) przed kobierzycami odmachane :)
Pozdrawiam koleżanki / kolegów:
11.sty na a4 po godz. 13. 159 sw DJA 24v.. oraz 159 KWI 62..8
15 sty. na krajowej "5" koło Trzebnicy przed godz. 8. GT DSW 404...
17 sty. w Wądrożu Wlk. 156 DJA 48W..
pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 156SW na blachach DOA, który przed chwilą był świadkiem jak na Maślicach dostałam "zjebkę" od starego dziada w VW bo ON mi wymusił (WTF?)
Pozdrawiam 159 na ramkach stojącą na parkingu niedaleko firmy EkoDrewno i szkoły w miejscowości Kryniczno :)