To się chyba widzieliśmy w ubiegłym tygodniu za Świlczą, nawet mrugałem awaryjnymi ale było bez odzewu. :)
Printable View
Pozdrowienia dla czarnej alfy 156 FL na ramkach klubowych RSA...., czarnej 156 oraz srebrnej gtv. Wszystkie spotkane dziś koło 16 w Rzeszowie na Bohaterów Westerplatte. Niestety nie pomachane bo wszystkie alfy zaparkowane pod blokiem...:(
mam pytanie czy moze ktorys z kolegow jutro po poludniu(po godz.15) badz w niedziele wieczorem wybiera sie w strone Tarnowa/Krakowa bo potrzebuje transporcik do Tarnowa po odbior zbiorniczka wspomagania a nie chce zatrzec pompy w swojej alfie.Jakby ktos jechal i byl tak mily i mnie zabral to bylbym wdzieczny.Najwyzej sprawdze jak sie jezdzi koleja bo juz dawno nie jechalem PKP.Pozdrawiam
jade jutro o 3 rano w tamtym kierunku wiec jesli masz ochote przekoczowac do rana gdzies w Tarnowie to moge Cie zabrac :D, jak dobrze pojdzie to po poludniu moze wrocisz ze mna ale juz jako pasazer SW :)
Pawel to koniecznie musimy sie spotkac zebym obczail to Twoje SW.Gdzie to jedziesz??156 FL??Wrzuc jakiegos linka zeby mozna bylo obczaic.Dzieki Panowie za propozycje ale jednak dzis pojade z moja kobieta jej wozem.Dzieki za oddzew i checi SŁOWIKU.Pawla pomijam bo se jaja robil
nigdy w zyciu :)