jak wyzej :D
Printable View
jak wyzej :D
a o ktorej wogole? 19?
Specjalnie dla Frapującego
instrukcja przywracania sterowania szybami po odlaczeniu zasilania - gdy przestało działać nam domykanie i otwieranie szyb z pilota
http://img10.imageshack.us/img10/7071/szyb.jpg
dzięki za expres spota :D i koledze który mnie eskortował pod janosika również dzięki, i przepraszam ze tak zniknęłam ...ale udało mi się nie przegapić wcześniejszego zjazdu. :)
No problem :) Grunt że dojechałaś do celu i nawet światła nas nie próbowały rozdzielić po drodze :)
krakow_kult dzięki za instrukcję (ona jest od GT czy 147). Próbowałem z ayem'em ale nie udało się.
Ona jest w zasadzie uniwersalna w grupie fiata. W Nowym Bravo (po 2008) to działa... A tutaj screen jest albo z GT albo z Brery.
---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:31 ----------
Ona jest w zasadzie uniwersalna w grupie fiata. W Nowym Bravo (po 2008) to działa... A tutaj screen jest albo z GT albo z Brery.
Jak nie pomogło to wytnij bezpiecznik centralki szyb lub odłącz akku na dłuższą chwilę i wtedy jeszcze raz...
Może masz uszkodzony czujnik zapobiegający przycięciu palców? Strzelam w ciemno ale jest to też punkt zaczepienia.
frapujący ma prowadnice przyciorane. WD40 a później silikon w sprayu albo jakiś smar i będzie chodzić jak nowa. Miałem to samo. To co wyżej na rysunku jest prawdą i działa w GT i innych samochodach ale nie w przypadku gdy szyba blokuje się na prowadnicy. :P