-
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156 na klubowych ramkach (przyznać się kto:confused:) widzianego ok. 17 na os.W. Dojeżdżałeś do skrzyżowania a ja przez niego przejeżdżałam, więc musiałeś mnie widzieć, ale nie miałam możliwości mignąć bo Ty mogłeś podziwiać jedynie piękną linię boczną mojej Belli:D a mnie z kolei zasłaniał mąż z wielkim transporterem na kota na kolanach, więc machania też nie było:D
Nadrabiam teraz:)
-
pozdrawiam alfe 156 fl sw. jesli sie niemyle to ryloon. wyjerzdzajacego z starej drogi na goczaly mozliwe ze mnie niewidziales bo rozgladales sie czy masz wolne:)
-
Wielkie pozdrówka dla ciemnej alfy 147, której wczoraj około godz. 22.00 trochę z premedytacją wskoczyłem przed maskę (żeby w geście pozdrowienia mrugnąć awaryjnymi), na trasie Mikołów - Katowice. Ja jechałem czarną AR 156 na nr SWD... ;)
"Odmrugane", później pomachane i odmachene hehe... :):):)
-
pozdrowienia dla właściciela 156 na blachach KOS widzianej pod Auchanem dzisiaj około 15:30:)
-
Coraz milej się w B-B robi :),
Pozdrowionka dla kolegów:
- wczoraj czerwona 156 widziana na Hulance ok godz. 16-tej
- dziś czarna 156 widziana na Francuskiej (droga do Auchan i LM) ok godz 13:30, kolega już wracał a ja dopiero jechałem na zakupy.
Pozdrowionka były, a co mnie jeszcze bardziej cieszy ja odmachiwałem :)
-
pozdro dla wszystkich alf widzianych pod ikeą w katowicach naliczyłem ich 12 sztuk czy to jakiś zlot czy co :) hahah
-
pozdrawiam kolege wymijanego dzisiaj po 19-stej w szczakowej AR-156 rej.so xxxxx chyba po lifcie słońce mi w oczy przyblindowało i luknołem zapóżno sorki
-
pozdrowienia dla wszystkich uczestników Ogolnopolskiego Zlotu :D
-
rowniez pozdrawiam wszystkich obecnych na rakietowej:D
-
Pozdrawiam Alfistę w czarnej 159SW wyprzedzanej na DK1 pomiędzy Katowicami a Sosnowcem - pomrugane, odmrugane:)