Jest opcja wyjęcia kratki pod przednią szybą bez demontażu deski? Chodzi o element wskazany strzałką:
Załącznik 195873
Przy okazji chętnie odkupie taka kratkę w całości.
Printable View
Jest opcja wyjęcia kratki pod przednią szybą bez demontażu deski? Chodzi o element wskazany strzałką:
Załącznik 195873
Przy okazji chętnie odkupie taka kratkę w całości.
Jeśli chodzi o taka listwę plastikową przez całą szerokość samochodu to wychodzi bez problemu. Trzeba tylko lekko podważyć
A pamięta ktoś jaki pasek napędu m.in. pompy wspomagania będzie w V6TB? Ślizga się cholera a bez zdjęcia nic nie przeczytam na nim.
Dopieszczam 33 imole przed zima byla uzupelniona plynami o regularnie odpalana lecz na wiosnę rozciekla sie masakrycznie przekladnia orientuje się ktos czy występuje jakiś zestaw naprawczy z uszczelnieniami poszukalem troche ale nigdzie nic .
Poratuje mnie ktoś częściami do 164? Chętnie kupie całą z uszkodzonym silnikiem. Potrzebuje zderzaków, trochę elementów wnętrza - chętnie wnętrze całe.. Wersja super.
marshall, wprawdzie nic nie wiem o zestawach, ale parę lat temu dostałem wszystko co potrzebne w sklepie z uszczelniaczami w Łodzi - trzeba było jedynie zdjąć wymiar ze starych części. Inna sprawa, że po złożeniu działało to rok czasu(przez może 15-20tys km) i potem wyciek wrócił, ale też nie bez znaczenia jest fakt, że podczas rozbiórki przekładnia nieco "oberwała".
Kilometry to nie problem. Do Rafala pojechalem po bagaznik czesci a mialem cos 250 czy 300 km w jedna strone. Na gaz i czesci wydalem tyle samo co przez alledrogo ale za to pogadac z fanem ar 164 i wsiąść do q4 bezcenne.
Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka