mam zderzak przedni w kolorze Twoim do opylenia nie chcesz??
mam zderzak przedni w kolorze Twoim do opylenia nie chcesz??
Ja również dziękuje za spota, na pewno się jeszcze pokaże. Seweryn ale niefart z tą sarna. W tym kole łowieckim mogłeś im powiedzieć, żeby pilnowali swoich sarenek, jak im tak teraz przykro.
Mrutyś i Bocian ale chłopacy jesteście "spięci"...Przecież z tym "panem" to było tak sobie napisane he he he...Mike nie mogłeś nas dojść na Roździeniu bo Seweryn chyba zaparł się prawą nogą na pedale...tym prawym oczywiście...Co do całego inwentarza...Ani sarenki ani krowy (Mrutyś;) ) nie są tak dobre jak krówki z mojej hodowli;)
micorl-nie mogłem was dojść bo jechałem przed wami :) A baśka wzięła sporo w płuca i szkoda było zwalniać.
Cena - ok małe wgniecenie da się naprawić jak i tak do przemalowania to nie ma co się przejmować (blacharze nie mają czasu ) . Co do koloru to teraz zamawiam lakier w Sosnowcu ul.Orląt Lwowskich 17 . Jak przyjdzie co do czego to podam Ci szczegóły oraz jak chcesz to mogę podjechać i wszystko się dowiesz .
To i ja się reaktywuje z tą maską bo mnie jakiś wuj zarysował paska i leciutko błotnik :\ uroki parkowania w ciasnym centrum.
W czwartek będą bilety na SCP do odbioru :)
w Czwartek jestem do 22.15 jak coś :) - z pół lśniącą przygotowaną Alfą na SCP
Przyjadę po bilecik na SCP.